Günün Filmleri Ağustos 2016

Kalite film gişe rekoru kırıyor.. DC firmasının kahramanları yine iş başında. Çizgi-romandan uyarlanan Suicide Squad Gerçek Kötüler izle

Günün Filmleri Ağustos 2016
26 Ağustos 2016 Cuma 20:24 tarihinde eklendi, 1.858 kez okundu.

Kalite film gişe rekoru kırıyor.. DC firmasının kahramanları yine iş başında. Çizgi-romandan uyarlanan Suicide Squad Gerçek Kötüler izle 12 Ağustos 2016 tarihinde bekleyenleriyle buluştu. Oyuncuları bakımından ünlü bolluğu içinde yapılan filmde, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Cara Delevingne, Ben Affleck, Jai Courtney, Will Smith, Viola Davis, Jared Leto, Adewalea Akinnuoye-Agbaje ve Scott Easwood rol alıyor. Hepsi canlandırdıkları karakterler bakımından beğenilmiş olan oyuncular, filmin iyi yönde eleştiriler almasını sağlayamıyor. Bunun pek çok nedeni bulunduğunu söyleyen film eleştirmenlerine göre filmin verilesi tüm can alıcı esprileri ve düğüm noktaları, fragmanlarda veriliyor. İzleyici filmin tamamını izlediğinde, sadece gülünecek yerleri ikinciye görmüş gibi hissediyor. Bu nedenle çok başarılı sonuç vermeyen film, yine de gişede sınıfı geçiyor. Gişe rakamları filmin kar etmesini sağlamış durumda. Aksiyon Filmleri izle ile film izleme keyfi.

Filmde iyiler ve kötüler savaşıyorlar. Bu savaşta aslında her iki taraf da kötü. Fakat bir tarafa tuzak kurulduğundan, diğer taraf daha kötü. Bu komployu düzenleyense, devlet. Hapishanedeki affı olmayan suçluların, dışarıdaki çökertilemeyen bir suç çetesini yok etmesi gerekiyor. Bu sebeple izinli olarak hapisten çıkan suçlular, yaşam mücadelesi içine düşüyorlar. Görsel efektler ve müziklerin başarılı olduğu yönünde yorumlar bulunan filmin, devamının çekileceği yönünde bilgiler de mevcut. Film mesaj veren ya da güldüren bir yapıya sahip değil. Sadece var olan bir çizgi-romanın beyazperdeye yansıması olarak algılanıyor. Filmin yöneten isim, David Ayer.

Mechanic 2

Mechanic 2 izle, 25 Ağustos 2016'da vizyonda. Filmde başrolleri Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones, Michelle Yeoh ve Sam Hazeldine paylaşıyor. Film ilk olarak The Mechanic olarak 1972 yılında çekildi. 1972 versiyonu The Mechanic filminde başrolde ünlü oyuncu Carles Bronson oynadı. Yıl 2011'i gösterdiğinde ünlü yönetmen Simon West, İlk filmi tekrar vizyona sürdü. Bu defa başrolde Jason Statham oynadı. 2011 yapımı filmde bütçe olara 40 Milyon Dolar harcanırken, Mechanic 2 için kullanılan bütçenin 73 Milyon Dolar olduğu açıklandı. Bütçe farkı yeni filmin 4 ayrı ülkede geçmesiyle de oluşmakta. Film, Avustralya, Brezilya, Bulgaristan ve Taylan'da geçiyor. Bu da izleyicilere müthiş bir aksiyonun içinde yaşarken, aynı zamanda eşsiz manzaraları görme şansı tanıyor. Yeni Mechanic filminde neler oluyor? Yeni Filmde Arthur Bishop ( Jason Statham ), aradığı aşkı yakalar. Hayatındaki tüm alışkanlıkları değiştirme kararı alır. Buna öncelikle mesleğinden başlamalıdır. Arthur tanınan en başarılı suikastçı olmaktan istifa eder. Fakat bu istifa kimsenin işine gelmez. Son iş teklifini de geri çevirdiğinde, ikna edilmek için korkunç bir planın içine sürükleneceğinden haberi yoktur. Sevgilisinin kaçırılmasıyla, pazarlık masasına oturmak zorunda kalan Arthur, sevgilisinin hayatına karşılık 3 ayrı hayatı yok etmek zorunda bırakılır. Ve bunu yapması için sadece 36 saati vardır. Beklenmedik gelişmelerle dolu bu aksiyon filmi, aksiyon sever izleyiciler için kaçırılmaması gereken bir arşiv filmine benziyor.