Güpegündüz herkesin içine seks yaptılar

ABD’de geçtiğimiz yıl Temmuz ayında plajda güpegündüz kimseye aldırış etmeden cinsel ilişkiye giren çift çıkarıldıkları mahkemede suçlu bulundu. Çiftin en az 15 en fazla 20 yıl hapis cezası alması gündemde. Üstelik hayatları boyunca seks suçluları listesinde isimleri yer alacak.

Güpegündüz herkesin içine seks yaptılar
06 Mayıs 2015 Çarşamba 21:07 tarihinde eklendi, 2.688 kez okundu.
Florida’da 20 Temmuz 2014 tarihinde 20 yaşındaki Elissa Alvarez ve 40 yaşındaki erkek arkadaşı Jose Caballero’yu aralarında 3 yaşında küçük bir çocuğun da olduğu halka açık alanda seks yapmaktan jüri suçlu buldu. Çiftin 15 yıl ceza alması bekleniyor.
 
Güpegündüz bir çok aile ve çocuğun içinde cinsel ilişkiye giren çift etraftakiler tarafından videoya kaydedilmişti. Söz konusu görüntülerde açıkça seks yaptıkları görülen Alvarez ve Caballero görüntüler için “sadece dans ediyorduk” savunmasında bulunmuşlardı. Plajın ortasında sevişen çift şikayet üzerine polis tarafından kelepçelenerek gözaltına alınmıştı.
 
Mahkeme çiftin suçlu bulunduğunu açıklarken Jose Caballero’nun babası kararı gözyaşları içinde dinledi. Elissa Alvarez’in daha önce herhangibir suç kaydı bulunmazken Jose Caballero’nun 8 yıl kokain ticaretinden hapiste yattığı belirlenmişti.

Milliyet