"Her şey evlenene kadardı"

Şarkıcı Merve Özbey ile aranjör Erdem Kınay, Sevgililer Günü'nde Kıbrıs'ta sahne aldı. Geçtiğimiz günlerde iş adamı Kenan Koçak ile evlenen Özbey, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Her şey evlenene kadardı
18 Şubat 2020 Salı 17:53 tarihinde eklendi.
Merve Özbey, magazin muhabirlerinin "14 Şubat sizin için nasıl geçti?" sorusuna yanıt verdi. Habertürk'te yer alan habere göre; ünlü şarkıcı, "14 Şubat keyifliydi. Bu bizim evli olarak ilk Sevgililer Günü'müz. Evde çiçek bekliyorum, Kenan Bey'den bir hareket yok. 'Çiçek yok mu?' diye sorduğumda, 'Yok' dedi. 'Önceden neden vardı?' dedim, güldü. 'Her şey evlenene kadardı' dedi. Tabii ki şaka yapıyormuş. Sağ olsun kulisi çiçeklerle donatmış" ifadelerini kullandı.
 
"4,5 AY BU DÜĞÜNE HAZIRLANDIK" 
 
"Düğününüz nasıl geçti? sorusuna Özbey, şu yanıtı verdi:"Hayalimin ötesinde bir düğündü. İnsanlar mutlu olsun diye çok çaba sarf ettik. Yaklaşık 4,5 ay bu düğüne hazırlandık. Çok şükür karşılığını aldık.
 
"Muhabirlerin "Evlilikten hemen sonra işinizin başındasınız" sözleri üzerine Merve Özbey, "Eşimle çalışmaya programlıyız. O işine, ben sahnelere. Allah'a şükür elimiz, ayağımız tutuyorken çalışalım. Tatili her zaman yaparız" şeklinde konuştu.
 
Bebek soruları yöneltilen ünlü çift, "Allah nasip ederse çok istiyoruz. Doğru zamanı bekliyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versin" açıklamasını yaptı. Geçtiğimiz günlerde kına gecesinde kırmızı uzun kuyruklu elbisesiyle dikkat çeken Özbey, kilosu nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu. 31 yaşındaki şarkıcı, Songül adlı bir takipçisinden gelen "İnsan gelin olacağım diye az boğazını tutar Merve. Otur da o gıdığına ağla" yorumunu ifşa etmişti.
 
Özbey, takipçisine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt vermişti: Songül Hanım ben oturup gıdığıma ağlamak yerine, kalbinizin güzel olması için oturup dua edeceğim. Allah yardımcınız olsun. Evet, alıştım, alıştık birçoğumuz. Herkesin istediği her şeyi konuşma hakkına sahip olmasına. İlginçtir ki şahsım adına kimseye kötü bir şey söylememeye çalışırken, kötü düşünmemeye çalışırken sadece telefon ya da bilgisayar başında insanlarla alakalı yorum yapmak bu kadar kolay olmamalı.
 
"EVET GIDIM VAR AMA..." 
 
"Ben insanım. Kilo alırım, kilo veririm. Bu benim hür iradem ama insanların herhangi bir eksikliği ile dalga geçmek günahtır, yapmayın! Bu konularla alakalı güçlü olabilirim ama başkası için yapacağınız herhangi bir yorum travma sebebi olabilir. Kimsenin ahını almayın, günahına girmeyin. Bu arada evet; gıdım var ama şükürler olsun ki o kursaktan bir gram haram geçmedi. Saygı ve sevgilerimle."