Hidayet'in büyük mutluluğu

Türk basketbolunun ünlü yıldızı Hidayet Türkoğlu ikinci kez baba oldu.

Hidayetin büyük mutluluğu
10 Nisan 2013 Çarşamba 11:54 tarihinde eklendi.

 

Hidayet ve eşi Banu Türkoğlu, büyük sevinç yaşadıklarını belirtirken, "Kızlarımız bizlere Allah'ın bir lütfu… İkinci kez mucizevi bir olaya tanık olduk, çok mutluyuz." dediler.
 
İkinci kızları Lina’ya kavuşan çift gelen tebrik çiçekleri yerine bağışlarla çocukları sevindirecek. Özellikle çocuklar yararına çalışmalar yapan Türkoğlu ailesi, gönüllü olarak destek verdikleri Florida Hospital Pediatri Bölümü'ndeki çocuklar için 1 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 'Walt Disney Pavilion’da hasta çocuklar Yaz Partisi'ne de destek bekliyor.
 
Türkoğlu çifti, "Dünyanın en güzel mutluluğunu ikinci kez tatmanın mutluluğu içerisindeyiz. İkinci kızımız Lina 3 kilo 700 gr ve 53 cm boyunda sağlıklı bir kız çocuğu. Evlat sahibi olmak çok güzel bir duygu ve tarif edilemeyecek kadar büyük hisler içerisindeyiz. Bu mutlu anımızda göndereceğiniz tebrik çiçekleri yerine, bizimle bu sevinci cömertliğinizle paylaşmanız ve çocuklara destek olmanız çok önemli." dedi.
 
Bağışların miktarının ne olursa olsun büyük bir takdirle karşılanacağını da belirten Hidayet Türkoğlu, "Yapılan bağışlar hedefin üzerinde olduğu takdirde, artan bağışla pediatratik odalarındaki çocukların yataklarına kutup hayvan dekarasyonu için kullanılacaktır." dedi.

CİHAN