HIRVATİSTAN'DA YAT VE GULET

Yat kiralama hizmetleri önceleri çok pahalı olduğu ve pek kimse tarafından bilinmediği için pek tercih edilmeyen tatil biçimiydi.

HIRVATİSTANDA YAT VE GULET
28 Haziran 2016 Salı 21:12 tarihinde eklendi.

Yat kiralama hizmetleri önceleri çok pahalı olduğu ve pek kimse tarafından bilinmediği için pek tercih edilmeyen tatil biçimiydi. Tabi ki bu ön yargının sebebi yatların daha çok zengin denilen kesim tarafından tercih edilmesiydi. Orta kesim bu yat kiralama işinin oldukça pahalı ve bir o kadar da meşakkatli olacağını düşünüyordu. Ancak artık yat ve guletlerin sayısındaki hızlı artış sonucunda ve bu şekilde piyasada rekabet ortamının oluşmasıyla mavi yolculuk için kiralanan yat ve guletlerin kiralarında fazlaca bir düşüş yaşandı. Elbette fiyatlardaki bu düşüşün bir diğer sebebi de gelen taleplerdi. Ve artık günümüzde yat ve gulet kiralamadan bütçenizi çok fazla sarsmadan yararlanabilmeniz mümkün hale geldi. Hırvatistan'da yat tatili anlamına gelen yacht holidays Croatia ile bu tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz.
 

Hak Ettiğiniz Tatili Yaşayın
 

Hırvatistan balkanlar ile Avrupa’nın kesiştiği noktada yer alması bakımından oldukça önemli bir coğrafi konuma sahiptir. Turizm açısından son derece elverişli bir yapısı olduğundan dolayı özellikle yaz aylarında fazlaca turist çeker. Turistler Hırvatistan'ın binden fazla adasında yat kiralayarak veya gulet kiralayarak tatillerini huzurlu bir şekilde yaparlar. Hırvatistan'da yat kiralama anlamına gelen yacht charter CroatiaHırvatistan’da yat kiralamanızı sağlar. Yatlar dış görünüş itibariyle oldukça modern ve iç dizayn olarak da son derece şık araçlardır. Hızları ve oda sayısı seçeceğiniz yatın modeline ve tipine göre değişmektedir. Kiraladığınız yatlar ile istediğiniz koya girerek yüzebilirsiniz. Hırvatistan'da gulet kiralama anlamına gelen gulet cruise Croatia, Hırvatistan’da gulet kiralayabilirsiniz. Guletler de önceleri yelkenli direkli balıkçı tekneleri olmakla beraber artık günümüzde mavi yolculuğunuz için ideal araçlardır. İç genişliği açısından 2 kişilik ile 16 kişilik arasında değişmektedir. Görünüm bakımından klasik ve iç dizayn bakımından da değişik aksesuarlara sahiptirler.
 

 Yaz tatilinizi en güzel şekilde geçirebilmek için yat veya gulet kiralamanızı tavsiye ediyoruz. Özellikle Hırvatistan tatili düşünüyorsanız bunun için http://charteryachtcroatia.com/ sitesine giriş yaparak buradan dilediğiniz model ve tarzda yat ya da guletler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yine site üzerinden hayalinizdeki tatile kavuşmak için iletişime geçebilirsiniz. Siz de yaz aylarınızı hak ettiğiniz güzellikte geçirebilirsiniz.