İlk Kez Gördüğünüz Sevgililer Günü Hediyeleri

Bu farklı ve güzel hediyeleri ilk defa görüyorsunuz değil mi? Birbirinden enteresan sevgililer günü hediyesi bu listede.

İlk Kez Gördüğünüz Sevgililer Günü Hediyeleri
07 Şubat 2016 Pazar 15:38 tarihinde eklendi, 1.917 kez okundu.

Bu farklı ve güzel hediyeleri ilk defa görüyorsunuz değil mi? Birbirinden enteresan sevgililer günü hediyesi bu listede.
 

Sevgililer gününe sayılı günler kala etrafta sürekli aynı hediyeler dolaşmakta, artık farklılık arıyorsanız ilk kez görebileceğiniz sevgililer günü hediyesi ile tanışın! Romantik hediyelerin yanı sıra ilginç sevgililer günü hediyelerinin de yer aldığı bu liste, en ideal hediyeyi bulmanızı sağlayacak.
 

İlk Kez Göreceğiniz İdeal Sevgililer Günü Hediyeleri
 

Şeker Dolu Aşk Kovası

Sevimli mi sevimli ayıcık ve ayıcıkların kucaklarında 3 kova şeker olan harika sevgililer günü hediyesiyle tanışın. Şeker dolu kavanozlar 9 cm yüksekliğe sahip, üstelik üzerinde de “seni çok seviyorum” yazıyor.

Sevgililer Günü Hediyesi Şeker Kovası

 

 

Bu şık tasarıma sahip şeker kovası, içerisinde tam 10 farklı ve lezzetli şekerleme yer alıyor. Jelibonlar, bonibonlar, kalp şeklinde ve çilek şeklinde şekerler sayesinde en lezzetli sevgililer günü hediyesi size ait oluyor.

 

Sevgililer Günü Hediyesi 2li Yastık Seti

2li Yastık Seti 40x40cm boyutlarında 2 adet yumuşacık kare yastıktan oluşuyor. İçi elyaf dolgulu olan yastıklar saten kumaştan üretilmiştir. Hem sevgiliniz hem de siz uzun yıllar bu romantik yastığı kullanabilirsiniz.

 

http://www.buldumbuldum.com/hediye/sevgililer-gunu-hediyesi-2li-yastik-seti/

 

Sevgililer Günü Hediyesi 2li Aşk Kupaları



2’li olarak gönderilen Aşk Kupaları sevgilinize verebileceğiniz en romantik hediyelerden biri olmaya aday. Porselenden üretilmiş olan kupa bardağın üzerine sublimasyon baskı tekniği ile fotoğraflarınız ve isimleriniz basılıyor.

 

Aşıklara Özel Şeker Kavanozları



Sevgililer gününe özel olarak üretilmiş olan şeker kavanozları, 3 farklı rengi ile sizleri bekliyor. Üzerine kişisel bilgilerinizi de yazdırabileceğiniz şeker kavanozları, şeker bittiğinde bile tekrar tekrar kullanılabilir.

http://www.buldumbuldum.com/hediye/asiklara-ozel-seker-kavanozlari/

 

Çiçekli Tulumlu Ayıcık 50cm

 

Bu sevimli dev pelüş, kalbinizden geçen dilekleri en iyi şekilde temsil eder. 50cm boyutlarında olan tulumlu ayıcık, yanında çiçeğiyle geliyor.  Türkiye’de üretilen ayıcık, zararlı maddeler içermez