İlyas Salman şok etti

Burada Laf Çok programına İlyas Salman'ın kızı ile ilgili konuşurken sarfettiği cümleler damga vurdu.

İlyas Salman şok etti
19 Ekim 2012 Cuma 10:39 tarihinde eklendi, 2.247 kez okundu.

Mesut Yar’ın sunduğu Burada Laf Çok programı CNN Türk ekranlarından izleyiciler ile buluşuyor. Televizyon dünyasından bir çok usta ismin buluştuğu program sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. 

Dün gecenin konuklarından biri de Antalya Altın Portakal Film Yarışmasından onur ödülü ile dönen  İlyas Salman’dı. Salman’ın ilginç tavırları ve sivri dili dikkat çekerken, konuşmaya başladığında başta Mesut Yar olmak üzere stüdyodaki diğer isimlerin diken üstünde olduğu gözlerden kaçmadı.
 
Gerçekten de geceye Salman’ın kızı ile ilgili konuşurken sarfettiği cümleler damga vurdu.
 
"KIZIMA PEZ.. NKLİK YAPMAM"
 
Programın bir başka konuğu Ayşenur Arslan’ın yeni evlenen oğlu ve geliniyle ilgili konuşurken araya giren İlyas Salman da kendi kızından bahsetti. Kızının 39 yaşında olmasına rağmen hala evlenmediğini anlatan Salman, kızına karışmadığını göstermek için canlı yayında "Ben çocuğumun peze.. nkliğini yapmak zorunda değilim"  dedi.
 
Türk sinemasının usta oyuncusu "Yıllardır bana da soruyorlar, ya neden evlendirmiyorsun diye.. Ben mi tanıştırayım onu, ben kızıma pez... nklik yapmak zorunda değilim" ifadelerini kullandı.
 
MESUT YAR KONUYU DEĞİŞTİRDİ
 
İlyas Salman’ın sözlerinin ardından stüdyo buz keserken, araya giren Mesut Yar konuyu ’estağfurullah’ diyerek konuyu geçiştirmeyi tercih etti.

Medyaradar