İnternette yeni bir rekor!

İnternetin bir rekoru daha, geçtiğimiz perşembe günü yerle bir oldu.

İnternette yeni bir rekor!
27 Kasım 2012 Salı 10:55 tarihinde eklendi.

 

Şükran günü, dünyanın birçok farklı noktasında kutlanan özel bir gündür. Bu önemli gün çoktan geride kaldı ama ortaya çıkan bazı raporlar, daha uzun süre konuşulacağa benziyor. Zira Instagram'a göre, Şükran günü gecesi inanması zor miktarda fotoğraf, uygulama üzerinden paylaşıldı.
 
Kendi blogu üzerinden bir açıklama yapan Instagram ekibi, geçtiğimiz Perşembe günü sistem üzerinde yaşanan hareketliliğin, bugüne kadarki hesaplanan en yoğun güne işaret ettiğini dile getirdi. Açıklamada ise tam olarak şu sözlere yer verildi; "Perşembe günü, 10 milyondan fazla insanın Şükran Günü temalı fotoğraf paylaştığına tanık olduk. Daha da dikkat çekici olan; birkaç saatliğine tam tamına saniyede 200 fotoğrafın paylaşılması oldu."
 
Facebook, Instagram'ı uzun süren anlaşma süreci sonunda 1 milyon dolara satın almıştı. Birkaç gün önce ise Instagram Badges isimli bambaşka bir yenilik ile karşılaştık. Instagram uygulaması iOS ve Android cihazlar için indirilebilir durumda ama yakın zamanda Windows Phone 8 için de üretilmesi bekleniyor.