iOS 10'u iPhone'unuza yüklemeyin uyarısı

iPhone ve iPad'inize iOS 10'u yüklemeyi düşünüyorsanız bu kararınızı biraz ertelemenizde fayda var zira akıllı telefonlarını iOS ile güncelleyen pek çok kullanıcı güncellemenin iPhone ve iPad'lerini bozduğunu iddia ediyor.

iOS 10u iPhoneunuza yüklemeyin uyarısı
16 Eylül 2016 Cuma 17:17 tarihinde eklendi, 1.720 kez okundu.
Geçtiğimiz günlerde yayınlanan iOS 10 ile ilgili sorunlar hala tam olarak çözülebilmiş değil. Apple'ın yeni işletim sistemi ile ilgili yeni bir uyarı yapıldı.  GSM şirketi T-Mobile yaptığı açıklamada iPhone kullanıcılarına iOS 10 güncellemesini ertelemeleri önerisinde bulundu. 
 
Apple'dan konu ile ilgili yapılan açıklamada “Yazılım güncellemesinin yayınlandığı ilk saat içerisinde az sayıda kullanıcının etkilendiği bir sorunla karşılaştık ancak bu hızla çözüldü. Bu problemle karşılaşanlar güncellemelerini iTunes’a bağlanarak tamamlayabilir veya destek için Apple ile iletişime geçebilirler." ifadesine yer verildi.
 
Apple yeni iOS sürümü iOS 10'u kullanıma sundu. Ancak yeni sürüm pek çok tepkiyi de beraberinde getirmişti.
 
Cihazlarına iOS 10'u yükleyen bazı kullanıcılar ekranlarında bu görüntü ile karşılaşmış, her zamanki gibi söz konusu sorunun ilk dile getirildiği yer sosyal medya olmuştu.