iPhone 3gs'in Akıbeti Ne Oldu?

iPhone 5’in tanıtılmasının ardından gözler Apple’ın satışta bulunan en güçsüz modeli iPhone 3GS’e çevrildi. Bakın iPhone 3GS’in akıbeti ne olacak.

iPhone 3gsin Akıbeti Ne Oldu?
16 Eylül 2012 Pazar 11:19 tarihinde eklendi, 1.353 kez okundu.

 

Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone 5'in tanıtılmasının ardından gözler Apple'ın satışta bulunan en güçsüz modeli iPhone 3GS'e çevrildi. Bakın iPhone 3GS'in akıbeti ne olacak.
 
Bir zamanların en iyi akıllı telefonu olarak gösterilen iPhone 3GS Apple2ın yeni akıllı telefonu iPhone 5'in tanıtılmasıyla birlikte tarihin tozlu raflarındaki yerini aldı. 14 Eylül itibariyle ön siparişe açılan iPhone 5 ile birlikte Apple'ın online satış mağazasında boy gösteren iPhone 3GS modelinin satışına son verildi. Hali hazırda Apple mağazasından iPhone 5 ön sipariş, iPhone 4S ve iPhone 4 cihazlarına erişilebiliyor.
 
Bildiğiniz gibi son dönemde ülkemizde de iPhone 3GS modeli için GSM firmaları ve tekno-marketler tarafından kampanyalar düzenlenmişti. Bu kampanyaların stok eriyme politikası olduğunu daha önceki haberlerimizde size belirtmiştik. Bazı dedikodulara göre Apple iPhone 3GS modelini iĞhpne 5 çıksa dahi satmaya devam edecekti. Fakat bu dedikoduların hepsi yalan çıktı. 14 Eylül 2012 tarihi itibariyle öncelikle Amerika'da iPhone 3GS modelinin satışı durduruldu. Bu satış durdurma kararı stok durumuna göre diğer ülkelerde de devam edecek.