iPhone 5S için Süper HD İddiaları

Jefferies & Company analistinden, Apple'ın bir sonraki iPhone modeli için cesur öngörüler geldi: Altı farklı renkli, 'süper HD" ekrana sahip iPhone 5S ister miydiniz?

iPhone 5S için Süper HD İddiaları
12 Aralık 2012 Çarşamba 11:12 tarihinde eklendi, 1.043 kez okundu.

 

Apple'ın bir sonraki iPhone modeli ile ilgili yeni iddialar gün yüzüne çıkıyor. Ancak hemen belirtelim; ortak karar yeni modelin "iPhone 6" yerine "iPhone 5S" olarak konumlandırılacağı yönünde.

Son olarak, Jefferies & Company analisti Peter Misek, Apple'ın 2007'deki ilk iPhone tanıtımından bu yana uyguladığı "yılda bir cihaz" döngüsünü bozarak, iPhone 5S'i önümüzdeki Haziran ayında piyasaya süreceğini öne sürdü.
 
Daha iyi bir pil ömrü, "süper HD" ekran ve kamera, dahili NFC gibi özelliklere sahip olacağı söylenen iPhone 5S; Misek'in iddiasına göre altı ila sekiz farklı renk seçeneği ile piyasaya sürülecek. Sadece siyah ve beyaz ile kısıtlı kalmak istemeyen kullanıcılar, bu öngörüyü beğenecek olsa da; Business Insider, Misek'in önceki öngörülerinde "Apple'ın HDTV'sinin üretime geçtiği ve 2012 sonuna kadar piyasaya sürüleceği" gibi asılsız iddialar da olduğunu hatırlatıyor.

shiftdelete.net