İrem Derici'den hayranlarını heyecanlandıran açıklama

Güzel şarkıcı İrem Derici, "Anne olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "40 yaşıma kadar anne olamazsam evlat edineceğim" cevabını verdi.

İrem Dericiden hayranlarını heyecanlandıran açıklama
22 Kasım 2019 Cuma 12:17 tarihinde eklendi.
 İrem Derici "40 yaşıma kadar sevdiğim adam ile nikahlanıp anne olamazsam evlat edineceğim" dedi. 
 
"BİR EV ALMANIN VAKTİ GELDİ"
 
İrem Derici memleketi Sinop Boyabat için Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen gecede konser verdi. Popçu, “Boyabat insanı benim gibidir, dillerinin kemiği yoktur ama iyi insanlardır” dedi. 
Böyle geceler için ücret talep etmediğini belirten İrem Derici, “Şimdiye kadar hep mesleğime yatırım yaptım. Ancak artık bir ev almanım vakti geldi. 
 
"HER SANATÇININ SON KULLANMA TARİHİ VAR"
 
Çünkü her zaman bu ışık böyle parlamayacak. Her sanatçının, bir son kullanma tarihi var. Keşke daha önce gayrimenkul alsaydım” diye konuştu.
 
"MERYEM ANA DEĞİLİM Kİ..."
 
32 yaşındaki şarkıcı, “Anne olmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi: Tabii ki, hem de çok istiyorum. Ama hayatımda kimse yok. Meryem Ana değilim ki, gökten karnıma yavru girsin. Eğer evlenirsem ve çocuğum olmazsa, sperm bankasına başvurmam. Evlat edinirim. Hatta bu konuyu araştırmaya başladım bile. 40 yaşıma kadar sevdiğim adam ile nikahlanıp anne olamazsam evlat edineceğim.(Posta)