İrsen Küçük KKTC'ye döndü

KKTC Başbakanı İrsen Küçük, dün, Ankara İbn-i Sina Hastanesinde geçirdiği anjiyo ameliyatının ardından bugün KKTC-ye döndü.

İrsen Küçük KKTCye döndü
06 Ocak 2012 Cuma 18:37 tarihinde eklendi.

Başbakan İrsen Küçük ve eşi Gülin Küçük, Ercan Havaalanında, bakanlar ve kalabalık bir grup tarafından çiçeklerle karşılandı. 
    
İrsen Küçük, havaalanında basına yaptığı açıklamada, kendisine iki yıl önce stent takıldığını hatırlatarak, stentlerin takıldıktan iki yıl sonra kontrol edilmesi gerektiğini ve bu çerçevede kontrol gereği anjiyonun yapıldığını söyledi. 
    
İki saat süren ameliyatın ardından otelde istirahata çekildiğini, otelde kendisini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu'nun ziyaret ettiğini ve ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Küçük, yapılan görüşmelerde Kıbrıs konusunun da gündeme geldiğini, özellikle KKTC-deki yatırımlar hakkında bilgi verdiğini ve 2013-2015 arasını kapsayacak 3 yıllık dönem için yeni ekonomik protokolün ilk görüşmelerinin de yapıldığını anlattı. 
    
Sağlıklı olduğunun daha önce ameliyatı yapan ekip başkanı Prof Dr. Çetin Erol tarafından da belirtildiğini kaydeden İrsen Küçük, kendisini çok iyi hissettiğini, anjiyo olmaya yürüyerek girip, tekerlekli sandalyeyle çıktığını, sedye kullanılmadığını da sözlerine ekledi.