İşler Güçler'e sürpriz isim

Yapımcılığını Limon Film Hayri Aslan’ın üstlendiği, yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı İşler Güçler’de neler oluyor?

İşler Güçlere sürpriz isim
18 Eylül 2012 Salı 11:38 tarihinde eklendi, 1.511 kez okundu.

 

İşler Güçler ekibi, Büşra Pekin'in siziye katılmasını yine kendi tarzlarında duyurdu.

İşler Güçler muzip muzip sırıtıyor seyircisine. Hep birlikte yalanlarını hoş gördük, bizde inandık parçası olduk. Başarsınlar diye başlarına gelen komik ama her zaman komik hikayalerini gördük. Şimdi daha inançlılar başaracaklar. Modern Muzip Yalanlarına birini daha eklediler.
 
Büşra Pekin İşler Güçler de

Hepimiz, ben, sen , o, birileri hep birlikte her sabah yeteneklerimizi katlayıp dolaba koyup çıkıyoruz yollara. İşimize gidiyoruz, sevmediğimiz sever gibi yaptığımız ya da sevmeye alıştığımız işlere. Ecevitte (biz ona kısaca Ece diyoruz)  her sabah işine gidiyor, önüne ne gelirse kabul ediyor. bakıyor görmüyor, hatta bir fırsat bile beklemiyor geleni red ediyor. Ta ki yolu kahramanlarımızla kesişinceye kadar. Ece bir tek meslek hikayelerini seviyor, çalıştığı yerde artık satılmayan ürünlerle baş başa tek eğlencesi kafasını çevirip eskimiş ekranında kahramanlarımızı izlemek, kendini orda onlarla hayal etmek.
 
Şimdi Ecenin Kahramanlarımızla, onlarında Ece ile maceraları var; Ahmet Kural, Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz’in yeni yol arkadaşları Büşra Pekin. Büşra Pekin Ecevit karakterine hayat verecek...
 
Başta alıştığımızın dışında; çok sesiz sakin, çok ağır, hafif hafif ama!! sonra olacakları hep birlikte göreceğiz…
 
Köprüler bir bir yıkılıyor. Meslek Hikayeleri kahramanlarımızın bir miktar para kazanıp geride bıraktığı kötü bir deneme artık. Normal insanların “Sağlık olsun, önemli değil. Denedik olmadı” deyip yollarına devam edecekleri dönemeç e geldiler ama filmi kendileri çekme konusunda hala ısrarcılar, yine dönecekler kısır döngüye. Kayıp isimli dizide oynamayı da sırf bu yüzden kabul ederler. Daha çok para kazanıp filme yatıracaklardır. Kayıp kendi sürprizleri ile girer hayatlarına, yeni arkadaşlıklar, yeni sevgililer, yeni komiklikler, yeni üzüntülerle... Her şey yenidir ama eskimeyen bizim kahramanlarımız olunca yine hesapları tutmaz, yine bir yerlerde bolca işlem hatası yaparlar. Gidiş yoluna puan vermeyen hayat, dikilir karşılarına...