İşte Başbakan'ı kızdıran o görüntü

17 Aralık operasyonunda Bakan Erdoğan Bayraktar'ın oğunun işyerini aramaya giden polis müdürünün garip tavırları YouTube düşmüştü. Külhanbeyi gibi davranan polise Başbakan Erdoğan da tepki gösterdi.

İşte Başbakanı kızdıran o görüntü
21 Aralık 2013 Cumartesi 13:12 tarihinde eklendi, 1.839 kez okundu.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Bakan Erdoğan Bayraktar'ın oğlunun evinde arama yapan ekibin başındaki amirin YouTube düşen görüntülerini gündeme getirdi. Tesbih sallayıp, bacak bacak üstüne atan amir, kendisine yemek söylenmesi için talimatlar veriyordu.
 
Başbakan, "Yürütmenin mesubu bile baskın yapacak, baskın yaptığı evde, şu yaptığı terbiyesizliğe bak. Bacak bacak üstüne atacak, eline bir tespih alacak külhanbeyi gibi. Orada birde kendine yemek ısmarlayacak. Bu nasıl bir iştir? Şimdi bunu yapan yürütme mensuplarını kalkıp da biz seyir mi edeceğiz? Gereği neyse onunda gereğini yapacağız. Adil olmamızın gereği budur. İster yürütme olsun, ister yargı olsun, ister partimizin mensubu olsun." diyerek amire tepki gösterdi.