İşte iPad2'nin fiyatı

Bilkom Apple iPad 2 tablet bilgisayarları bugün pek çok satış noktasında tüketiciye sunuldu. Fiyatlar da oldukça rekabetçi.

İşte iPad2nin fiyatı
29 Nisan 2011 Cuma 17:30 tarihinde eklendi, 2.999 kez okundu.

 

Avrupa`da satışına 27 Mart tarihinde başlanan iPad 2, Türkiye’nin tek yetkili Apple distribütörü Bilkom tarafından bugün sabah 10:00'da Türkiye`de satışa sunuldu.
 
Firmadan önceki gün yapılan açıklamaya göre satış sonrası destek, servis ve 2 yıl garanti avantajıyla satılan iPad 2 serisinin başlangıç fiyatı 1080 TL.
 
Birinci nesil iPad`ler 5 ilde 51 noktada satışa sunulurken, iPad2 çok daha fazla satış noktasında tüketicilere ulaşıyor.
 
İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Gaziantep ve Adana illerindeki Apple Premium Reseller Mağazaları ve Bimeks, Darty, Electroworld, Mediamarkt, Teknosa, Media-Saturn ve Vatan mağazaları ile 100’den fazla yetkili Apple satış noktasında iPad2’lerin tüm modellerini uygun ödeme seçenekleri ile bulabilmek mümkün.
 
Tüketicilerin iPad 2 deneyimini tam anlamıyla yaşayabilmeleri için, tüm yetkili satış noktaları iPad 2 özel teşhir alanları ve eğitimli personelleri ile hizmet veriyor. Yetkili Apple Satış noktalarından satın alınacak her iPad’le tüketiciler Bilkom tarafından sağlanan satış sonrası destek ve 2 yıl garanti ayrıcalıklarına da sahip oluyor.
 
Tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatları (KDV dahil) şöyle:
 

NTV