İşte o canlı bomba!

İstanbul'da Sultanahmet'teki Turizm Şube Müdürlüğü'ndeki saldırıyı gerçekleştiren kadın canlı bombanın görüntüleri ortaya çıktı.

İşte o canlı bomba!
06 Ocak 2015 Salı 19:14 tarihinde eklendi, 2.932 kez okundu.
Sultanahmet'teki Turizm Polisi Şube Müdürlüğü önündeki nöbetçi kulübesine bombalı saldırıyı gerçekleştirenin DHKC'li Elif Sultan Kalşen olduğu öğrenildi.
 
POLİS OLAY YERİNDE ÜÇÜNCÜ KEZ KONTROLLÜ PATLAMA YAPTI 
 
Turizm Polisi Şube Müdürlüğü önündeki nöbetçi kulübesine canlı bomba saldırısı düzenlenen Sultanahmet'te üçüncü kez kontrollü patlama yapıldı. 
 
Patlama öncesinde polis çevredeki vatandaşları anonsla uyardı. Ardından, polis olay yerinde kontrollü şekilde patlama yaptı. Son patlamanın, ikinci kontrollü patlamadan daha şiddetli olduğu görüldü.
Bu arada, olayın ilk dakikalarında durdurulan tramvay seferleri normale döndü.
 
POLİSLERİN GETİRİLDİĞİ HASEKİ HASTANESİ'NDE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ
 
Sultanahmet'teki Turezm Polisi Şube Müdürlüğü girişindeki nöbetçi kulübesine yapılan canlı bomba saldırısında şehit olan polis memuru Kenan Kumaş ile hafif yaralı polis memurunun kaldırıldığı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi içinde ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı.
 
Polis ekipleri, hastane önünde uzun namlulu silahlarla önlem alırken, Acil Servis'e giren hasta yakınları ve vatandaşların elindeki poşet ve çantalar sıkı şekilde arandı. 
 
Önümüzdeki saatlerde İstanbul Valisi Vasip Şahin ile Emniyet Müdürü Selami Altınok'un hastaneye gelerek yaralı polisi ziyaret etmesi bekleniyor.