İyi Hissettirecek Yüz Estetik Operasyonu

Yüz bölgesine yaptıracağınız estetik operasyonlar, iyi hissetmenize yardımcı olmaktadır. İyi bir görünüşe yüzden başlamak içinlip lift gibi dudak bölgesi operasyonu yaptırabilirsiniz. Yüz hatlarını şekillendiren yanak estetiğini de deneyebilir farklı görünebilir ve hissedebilirsiniz. Estetik uzmanlarımızla birlikte, hastalara özel müdahale yapmaktayız.

İyi Hissettirecek Yüz Estetik Operasyonu
29 Nisan 2024 Pazartesi 09:56 tarihinde eklendi.

Yüz bölgesine yaptıracağınız estetik operasyonlar, iyi hissetmenize yardımcı olmaktadır. İyi bir görünüşe yüzden başlamak içinlip lift gibi dudak bölgesi operasyonu yaptırabilirsiniz. Yüz hatlarını şekillendiren yanak estetiğini de deneyebilir farklı görünebilir ve hissedebilirsiniz. Estetik uzmanlarımızla birlikte, hastalara özel müdahale yapmaktayız.
 

Lip lift (Dudak Kaldırma) Ameliyatı Nedir? Nasıl Yapılır?
 

Dudak kaldırma ameliyatının başka bir ismi de lip lifttir. Küçük bir kesiyle gerçekleşmesi nedeniyle operasyon süreci oldukça basit şekilde tamamlanmaktadır. Operasyon öncesi dudak yapısı incelemeye alınan hastaları lip lift için uygun hale getirerek sürece başlıyoruz. Uygulama lokal anestezi ile gerçekleşmekte, ancak panik atak gibi durumlarda ise genel anestezi yapılabilmektedir. 
 


Kimler Lip Lift İçin Uygun Adaylar?

Görsel açıdan dudakları daha yukarıda görmek isteyenler için lip lifti sıkça önermekteyiz. Estetik uygulamadaki genel koşullara uygun herkeslip lift operasyonuna girebilmektedir. Yaş ve fiziksel durumla alakalı tetikler, işlem öncesi değerlendirildiği için ön görüşmeleri de bu kapsamda yapabilirsiniz.
 

Lip Lift Ameliyatı Yöntemleri Nelerdir?
 

Ciltteki fazlalıklar, kesi yöntemi ile alınmakta ve dudak bölgesi daha yukarıda görünmektedir. Genel operasyon mantığı bu şekilde ilerlediği için kolayca estetik sonuç alabilirsiniz. Lip lift ameliyatına girenler, dudak yapısına göre burun altındaki kesi ile kaldırma işlemine tabi tutulur.

Bişektomi (Yanak Estetiği) Nedir? Nasıl Uygulanır?
 

Çiğneme kemiği üzerinde gerçekleşen yanak estetiği yaygın başvurulan bir uygulamadır. Yanaklardaki fazla yağ alınarak inceltme ve şekillendirme sağlanır. Yüz hatlarını daha belirgin yapmak isteyenlere özel, yüz bölgesinde bişektomi işlemi sayesinde fotojenik bir görünüm elde edersiniz. Devamlı fotoğraf çektirmeyi sevenler, video önünde çok zaman geçirenler sıkça bu işleme başvurmaktadır.
 

Bişektomi (Yanak ve Yüz İnceltme) Kimler İçin Uygundur?
 

Yüz hatları oturmuş durumdaki herkes yüz inceltme ameliyatı için başvurabilmektedir. Yanak ve yüze uygulanacak bişektomi işleminde cinsiyete göre bir sınırlama da olmamaktadır. Estetik uzmanı kontrolünün ardından, bir sorun yoksa herkes işlem yaptırabilir.
 

Bişektomi Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci Nasıldır?
 

Yanak incelten estetik operasyondan sonra, bir süre zorlayan yüz hareketleri yapmamak gerekir. Yüze temasta bulunmamaya ve bir süre kötü hava şartlarına maruz kalmamalısınız. Püre şeklindeki yiyeceklerle bişektomi sonrası çene kaslarını kullanmamaya gayret ediniz. Yanak bölgesini zorlayabilecek spor hareketlerinden de uzak durmanız önerilmektedir. Örneğin, boks gibi sporlar yapıyorsanız önlem alabilirsiniz.
 

Yağ Enjeksiyonu Nedir? Nasıl Yapılır?
 

Özel işlem görmüş, vücudun bazı bölgelerinden alınan yağları, dolgunlaştırma amaçlı enjekte etmek, yağ enjeksiyonu demektir. Bu işlemin yöntemleri oldukça basit olup, yaygın şekilde talep edilmektedir.  Estetik kaygılarla yüze yağ enjeksiyonu yaptırmaya karar verince, öncelikle hangi bölgelerde enjeksiyon olacağı çizgilerle belirlenmektedir.  Ardından dolgun görünüme sağlıklı yollarla kavuşmuş olursunuz.
 

Yağ Enjeksiyonu Neden Yapılır?
 

Temelde yağ enjeksiyonu yaptırmanın amacı dolgun görünüm elde etmektir. Yüz bölgesinde sarkma olması, yaş ve diğer fiziksel nedenlerle yüze yağ enjeksiyonu olmaktadır. İşlem kolay olduğu için talep eden kişi sayısı oldukça fazladır. Yüz hatlarınız çok değişmeden, kendinizden alınan saf yağ ile dolgun ve genç görünüm elde edebilirsiniz.


Yağ Enjeksiyonu İçin Alınacak Yağlar Hangi Bölgelerden Alınabilir?


Saf hale getirilen yağları almak için özellikle bol yağ depolaması olan kısımları tercih ediyoruz. Belden aşağı kısımda kalça bölgesi, bacakların iç bölümleri uygun alanlardır. Belden yukarı kısımda da karın ön ve yan kısımları yüze yağ enjeksiyonu için uygun yağ bölgeleridir. Belirlenen bölgeden yağ alma işlemi son derece basit olup, yeni yere enjektesi de kısa bir işlemdir. Lokal anestezi altında, yeni ve moral veren görünüme kavuşabilirsiniz.