Jennifer Lopez O'nu takip ediyor

Jennifer Lopez'in Twitter'da takip ettiği Zonguldaklı 19 yaşındaki Barış Ordu, bu durumun heyecan verici olduğunu söyledi.

Jennifer Lopez Onu takip ediyor
04 Temmuz 2013 Perşembe 13:53 tarihinde eklendi.
Barış Ordu, Jennifer Lopez'in kendisini takip ettiğinin basına yansımasının ardından bir anda bin kişinin kendisini takip etmeye başladığını söyledi.
 
Ev hanımı Fatma ve maden işçisi Murat Ordu'nun 2 çocuğundan üniversiteye hazırlanan Barış Ordu, hayranı olduğu Jennifer Lopez ile tanışmasını ve Twitter'da kendisini nasıl takip etmesini sağladığını DHA'ya anlattı. Barış Ordu, 16 Kasım 2012'de İstanbul'daki konserinden 1 ay önce, ünlü şarkıcının menajeri Mark Young'u Twitter'da takip etmeye başladığını söyledi. Birkaç kez tweet attığı Young'un kendisini takip etmesini sağladığını anlatan Barış Ordu, şöyle dedi:
 
"Ardından internetten bilet alarak Lopez'in konserini ön sıradan izledim. Konser sonunda kulise giremeyince, twitter üzerinden menajeri Young'a mesaj atarak Lopez ile tanışmayı çok istediğimi söyledim. Young da beni kırmadı ve kameraların olmadığı kuliste 5 dakika beni Lopez ile görüştürdü. Onu karşımda görünce inanamadım. Ona sarıldım. 20 Aralık 2012'de Lopez'in, twitter üzerinden en güzel yeni yıl mesajı atan hayranlarından bazılarını takip etmeye başlayacağını duyurması üzerine ben de tweet atmaya başladım. 20'ye yakın tweet attım. 1 ay sonra açıkladığı listede kendi ismimi gördüm. Mesaj atarak teşekkür ettim. O da 'Rica ederim' şeklinde mesaj attı."
 
Lopez'in, takip listesindeki 329 kişiden birisi olduğunun basına yansımasının ardından Twitter'daki takipçi sayısının bir ada bin kişi birden artarak 18 bin 700'e ulaştığını belirten Barış Ordu, şöyle devam etti:
 
"20'ye yakın tweet atmama rağmen listede ismimi göremeyince ümidimi kesmiştim. O kadar kişi arasından listeye girmek imkansız geliyordu. Sonra Lopez'in, takip listesine alacaklarının isimlerinin yazılı olduğu listesini yayınladığını gördüm. Listeye baktığımda kendi ismimi gördüm. Çok heyecan verici bir andı. Birkaç kez konuşma fırsatım oldu Twitter'da. 'İstanbul seni çok özledi' diye mesaj attım. O da, 'Ben de çok özledim' dedi. Bir daha geleceğine inanıyorum."

DHA