Kaçarak evlendi, başkasına kaçtı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde 25 yaşındaki Soner E.'ye kaçarak evlenen 17 yaşındaki D.E., 1 ay önce evi terk ederek, Şenay S.adlı erkekle yaşamaya başladı.

Kaçarak evlendi, başkasına kaçtı
14 Şubat 2013 Perşembe 19:21 tarihinde eklendi, 2.562 kez okundu.

 

Sevgililer Günü için eşine tek taş yüzük aldığını belirten Soner E., "İçine adını bile yazdırdım. Bir kez daha yıkıldım" dedi.
 
Fethiye'nin Yaka Köyü'nde inşaat işçiliği yapan Soner Elmadibi, elma toplarken tanışıp 3 ay arkadaşlık yaptığı D.'yi ailesinden istedi. Soner E., yaşı küçük olduğu gerekçesiyle ailesinin vermediği kızı, 18 Aralık 2011 tarihinde kaçırdı. Daha sonra ailenin rızasının alınmasıyla nikah kıyan çift, 28 Ekim 2012'de yaptıkları düğünle evlendi.
 
Soner E., 13 Ocak'ta annesi Hanife E. ile birlikte teyzesinin düğününe gitti. Eşi D.E. ise rahatsız olduğunu belirterek evde kaldı. Düğünden eve dönen Soner E., eşini bulamadı. Eşinin orman işçisi, evli ve 2 çocuk babası Şenay S. ile kaçtığını öğrenen Soner E., polis ve jandarmaya şikayette bulundu.
 
Dün eşi D.E.'nin Fethiye'nin Karaçulha Beldesi Çalıca Mahallesi'nde bir evde saklandığını öğrenen Soner E., polise haber verdi. Eve gelen ekipler, tek başına bulduğu D.E.'yi Fethiye Asayiş Büro Amirliği'ne götürdü. Olayı haber alan Şenay S. de polise gelerek teslim oldu. D.E. ifadesinde, eşiyle anlaşamadıklarını belirterek, boşanmak için başvuru yaptığını söyledi. Şenay S. polise ifade verdikten sonra serbest bırakılırken, D.E. ağabeyi Gökhan M.'ye teslim edildi.
 
KAÇTIĞI ADAMA TESLİM EDİLDİ
 
Yaşananlar karşısında şaşkınlık yaşayan Soner E., serbest bırakılmasının ardından eşinin, ağabeyi tarafından tekrar Şenay S.'ye teslim edildiğini söyledi. Eşi için 2 bin TL başlık parası, ödeyip 20 bin TL düğün masrafı yaptığını belirten Soner E., "Eşim benden boşanmak için dava açmış. Ancak masraflarım ödenmezse asla boşanmam. Şu an düğün masrafımın 12 bin TL'si hala duruyor. Ödemeye çalışıyorum. İnşaat işi yapıyorum. Ben bu parayı 10 sene çalışsam kazanamam. Eşim gitti, bana 12 bin TL borç bıraktı. Kendileri ödemezse tazminat davası açacağım" diye konuştu.
 
'14 ŞUBAT İÇİN TEK TAŞ YÜZÜK ALMIŞTIM'
 
1 ay önce 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel eşi için tek taş yüzük aldığını belirten Soner E., "Bugün için ona sürpriz hazırlamıştım. Tek taş yüzük aldım. İçine adını bile yazdırdım. Fethiye'de deniz kenarında yemek yiyecektik ama olmadı. Eşim başkasını seçti. Bir kez daha yıkıldım" dedi.

DHA