Kadere bak; ısınmak için girdi, kurşunların hedefi oldu

İstanbul Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’ndeki Ufuk Kıraatahesi’nin dün gece taranması sonucu hayatını kaybeden 2 kişiden biri olan Serdar Cebeci’nin (36), Atatürk Havalimanı’nda temizlik işçisi olduğu ortaya çıktı.

Kadere bak; ısınmak için girdi, kurşunların hedefi oldu
02 Şubat 2016 Salı 12:30 tarihinde eklendi.
İstanbul Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’ndeki Ufuk Kıraatahesi’nin dün gece taranması sonucu hayatını kaybeden 2 kişiden biri olan Serdar Cebeci’nin (36), Atatürk Havalimanı’nda temizlik işçisi olduğu ortaya çıktı. Serdar Cebeci'nin, gece vardiyasına gelmek için servis beklediği durakta üşüdüğü ve girdiği kahvehanede vurulduğu anlaşıldı.
 
Kanarya’da Ufuk Kıraathanesi dün gece 22.30 sıralarında iki maskeli kişi tarafından silahla tarandı ve Serdar Cebeci ile Recep Turgut hayatını kaybetti.
 
Serdar Cebeci Atatürk Havalimanı’nda bir temizlik firmasında çalışıyordu. Serdar Cebeci 11 yıldır Atatürk Havalimanı İç Hatlar'da, gece yolcunun az olduğu saatlerde terminali yıkamak için kullanılan makinenin operatörlüğünü yapıyordu.
 
Görgü tanıklarının ve bazı arkaşlarının anlattığına göre, evli ve bir çocuk babası olan Serdar Cebeci dün gece de göreve gelmek için evden çıktı ve kendisini alacak olan servise binmek için durağa geldi.
 
Servis beklerken üşüyen Serdar Cebeci, hem ısınmak, hem de bir çay içmek için hemen yan tarafta bulunan, durağa erken geldiğinde uğradığı Ufuk Kıraathanesi’ne girdi ve daha çayından bir yudum bile almadan kahvehane silahlarla taranmaya başladı. Temizlik Makinesi Operatörü Serdar Cebeci olay yerinde hayatını kaybetti.
 
Atatürk Havalimanı İç Hatları her gece yıkayan ve temizleyen Serdar Cebeci’nin çalıştığı Kattenbeck’in yöneticileri olaydan dolayı çok üzgün olduklarını belirterek, " Bizler üzerimize düşen tüm vecibeleri yerine getireceğiz" dedi.

DHA