Kafatası kriket sopasıyla ezilmiş

Polisler, Steenkamp ailesini kızlarının nasıl öldürüldüğü konusunda trajik detaylar vererek bilgilendirdi

Kafatası kriket sopasıyla ezilmiş
24 Şubat 2013 Pazar 11:37 tarihinde eklendi, 1.008 kez okundu.

 

Kız arkadaşı Reeva Steenkamp'i kazara öldürdüğünü iddia eden ve kasıtlı cinayetten yargılanan Güney Afrikalı ampute atlet Oscar Pistorius davasında bir gelişme yaşandı. Polis, Steenkamp'in ailesine Pistorius'un Reeva Steenkamp'ın kafatasını kriket sopasıyla parçaladığını açıkladı. Kızlarının yara izleri ve 9 milimetrelik kurşunların yol açtığı hasarlarla dolu bedenini, Salı günü düzenlenen cenazeden önce gören aile, polis tarafından bilgilendirildi.
 
EN ÖNEMLİ DELİL
 
Pistorius, kriket sopasını kız arkadaşını hırsız sanıp yanlışlıkla vurduktan sonra tuvaletin kapısını kırmak için kullandığını söylemişti. Ünlü atlet, sopanın üzerindeki kan lekelerinin ise sıçrayarak oluştuğunu iddia etmişti. Kriket sopası şu anda davadaki en önemli delil niteliğinde ve üzerindeki incelemeler sürüyor.
 
'BELKİ BİR GÜN ONU AFFEDEBİLİRİM'
 
Reeva'nın babası Barry Steenkamp, ünlü atletin yalan söylüyor olsa bile hayatı boyunca vicdanıyla başbaşa olacağını söyledi. Beeld gazatesine konuşan baba Steenkamp, şöyle konuştu: "Oscar'ın ne kadar parası veya ne kadar iyi avukatları olursa olsun, eğer o avukatlar onun için yalan söyleyecekse, Pistorius vicdanıyla yaşamak zorunda kalacak. Ama eğer doğruyu söylüyorsa belki bir gün onu affedebilirim."

Posta