Kate'in saçları William'ın dudakları

İngiliz veliaht prensi William ile eşi Kate Middleton'n doğmamış bebeklerinin yetişkin görünümü fotomontajla tasarlandı.

Katein saçları Williamın dudakları
26 Mart 2013 Salı 09:36 tarihinde eklendi, 1.408 kez okundu.

 

İngiliz Kraliyet bebeği temmuzdan önce doğmayacak ancak araştırmacılar gelecekteki tahtın varisinin görüntüsünü çizmeye başladılar bile.
 
İngiliz veliaht prensi William ile eşi Kate Middleton'n doğmamış bebeklerinin yetişkin görünümü fotomontajla tasarlandı.
 
Araştırmayı yapanlara göre, hem güzel hem şanslı olacak bebek, annesinin koyu renk saçları ve badem şekli gözleriyle babasının biçimli burnunu ve dudaklarını miras alacak.
 
Daily Mirror gazetesindeki haberde, araştırmacılar, temmuz ayında doğacak bebeğin annesinin koyu kumral baskın genetiğini alırken, dudaklarının ise babası William'a benzeyeceğini düşünüyor.
 
Cinsiyeti henüz açıklanmayan bebeğin babasının mavi gözlerini alması da yüksek bir ihtimal. 
 
Araştırmacı Nickolay Lamm, Prens William ile eşi Kate'in doğacak bebeklerinin potansitel yetişkin görünümünü internet sitesi MyVouchercodes.co.uk'un bir projesi için tasarladı.
 
Lamm'e göre bebek erkek olursa çenesi, dudakları ve gözlerinin rengi babası William'a benzeyecek. Kız olursa yüzü Kate gibi oval biçimli olurken burnu ve dudakları ise William'a benzeyecek.
 
Tahtta önceliğin erkek çocukta olması şartının geçen yıl kaldırılmasıyla, bebek kız olursa Prens William'dan sonra tahtın üçüncü varisi olabilecek.

DHA