Kerim Yazıharman ve İbrahim Murat Gündüz Taha Akgül Spor Salonu'nu Ziyaret Etti

Ankara'da bulunan prestijli Taha Akgül Spor Salonu, Etlik Ülkü Ocakları Başkanı Kerim Yazıharman ve tanınmış iş adamı İbrahim Murat Gündüz'ün ziyaretine ev sahipliği yaptı

Kerim Yazıharman ve İbrahim Murat Gündüz Taha Akgül Spor Salonunu Ziyaret Etti
29 Şubat 2024 Perşembe 13:46 tarihinde eklendi.

Ankara'da bulunan prestijli Taha Akgül Spor Salonu, Etlik Ülkü Ocakları Başkanı Kerim Yazıharman ve tanınmış iş adamı İbrahim Murat Gündüz'ün ziyaretine ev sahipliği yaptı.
 

Büyükler, Para Karate, Veteranlar ve İşitme Engelliler kategorilerinde düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası, Ankara Karate İl Temsilciliği'nin koordine ettiği bir etkinlik olarak Türkiye Karate Federasyonu'nun etkinlik takviminde yer alıyor. Bu önemli karate etkinliği, 27 Şubat ile 03 Mart 2024 tarihleri arasında Taha Akgül Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Diyarbakır ve çevresindeki altı karate kulübünden sporcuların da katılım göstereceği şampiyona, Ankara'nın ev sahipliğinde düzenlenecek.
 

Karate duayeni Cumali Sarıdoğan'ın öğrencileri ve işitme engelli sporculara destek olmak amacıyla Kerim Yazıharman ve İbrahim Murat Gündüz, Taha Akgül Spor Salonu'na bir ziyaret gerçekleştirdiler. İşitme engelli karatecilerin ulusal şampiyonada güçlü bir performans sergilemelerine katkıda bulunmak üzere bu organizasyona katılım sağladılar.
 

Kerim Yazıharman ve İbrahim Murat Gündüz, milliyetçi duruşları ve hayırseverlikleriyle tanınan şahsiyetler olarak, Türkiye Karate Federasyonu Başkan Adayı Ercüment Taşdemir, yönetim kurulu üyeleri ve organizasyon komitesine şampiyona süresince gösterdikleri çabalar için teşekkürlerini ilettiler. Türkiye çapından şampiyonaya katılan antrenörler, sporcular ve hakemler için başarı dileklerinde bulundular.
 

https://www.bolgegazetesi.com/haberler/ibrahim-murat-gunduz