Kişiye Özel ilginç Anneler Günü Hediyeleri

Biricik anneciğinize 8 Mayıs anneler günü için sadece ona özel bir hediye almak ister misiniz? Kişiye özel anneler günü hediyeleri hizmeti sunan buldumbuldum size bu konuda yardımcı oluyor.

04 Mayıs 2016 Çarşamba 19:01 tarihinde eklendi, 1.582 kez okundu.

Aslında anne olmadan anne sevgisi anlatmak hep biraz hafif kalır. Ama biz biliyoruz ki annelerimiz bizim en değerli en kutsal varlıklarımız. Boşuna denilmemiş “cennet annelerimizin ayaklarının altında”...  Biz daha anne karnında nokta kadarken başlar annelik, ömür boyu süren serüven gibi hiç bitmek tükenmek bilmeyen sevgi ile en önemlisi her gün çoğalan o fedakârlıkları ile… Sene de bir gün olan ama bize mutlu etmek için aslında bahane olan, anneler gününü en iyi şekilde değerlendirmek için size en ilginç, esprili anneler günü hediyeleri seçeneklerini sunuyoruz.
 

Kişiye Özel İlginç Anneler Günü Hediyeleri

 

Annelere Özel Kartvizit

Günün ilk saatlerinden, gecenin geç saatlerine kadar çoğu kez evlatları için çalışan, çamaşırından bulaşığına her işe koşturan annelerimiz için esprili, onu gülümsetecek kartvizit tasarımı düzenledik.
 

Üzerinde annenizin isminin ve tüm gün yaptığı işleri derleyip, baş harflerinden yaptığımız kartvizitlerimizi istediğine göre tercih edebilirsiniz.
 

Ölçüleri 8,5x5,5 olan kartvizitler parlak selefonlu olarak anneler günü için 100 adet üretillir.


Anneler Günü Hatıra Albümü

Belki de annemize sevgimizi anlatmanın en güzel yollarından bir tanesi de eski fotoğrafların ortaya çıkmasıdır. Akşamları yaşanılan o kısacık nostaljiler ile dolan gözler, en keyifli anneler gününü yaratabilir. İçi 6, iç ve dış kapak olmak üzere 8 sayfadan oluşan anneler günü hatıra albümümüz, minik notlarınız ve göndereceğiniz 8 mükemmel fotoğrafınız ile sizin için duygu yüklü anneler günü tercihi olacaktır.
 

http://www.buldumbuldum.com/hediye/anneler-gunu-hatira-albumu/

 

Anneler Gününe Özel Kuşlu Dev Çikolata


 

Şirin çikolatamızın üzerinde de yazdığı gibi “anneler yavrularına hep doğru yolu gösterir”  yavruları da annelerine aslında çok sevdiklerini en çok hediyeleri ile gösterir. Çünkü bazen içimizdekileri dışarı vurmanın en güzel yolu verdiğimiz hediyelerle yada hareketlerimizle gösterilir. Bu şirin çikolata size bunun için lezzetli bir fırsat.

 

Anneye Özel Yemek Menüsü

Hep istediğimiz en lezzetli yemekler annelerimizin yemekleri. O meşhur eski usul yapılan tatlılar damağımızdan hiç gitmez. Bizde bu özel tatları düşünerek size anneler günü menüsü hazırladık.
 

Menümüzün boyutu A4 olup içinde annelerinizin yaptığı çok özel yemekler bulunmakta. Aynı zamanda ailecek toplandığınız keyifli masalarınızın fotoğrafları veya istediğiniz herhangi bir görseli menünüze ekleyebilirsiniz.
 

http://www.buldumbuldum.com/hediye/anneye-ozel-yemek-menusu/
 

Canım Annem Kavanozu
 

Her gün çekilen sevgi dolu anne sözleri… 365 gün boyunca her gün annenizin keyifle okuyacağı bu muhteşem kavanoz sadece size özel tasarlandı.  Annenizi bir gün değil 365 gün boyunca mutlu etmeye ne dersiniz? Öyleyse sadece canım annem kavanozuna ulaşmanız yeterli.
 

Fotoğraflı ve Mesajlı İskambil Kâğıdı

Konken partilerinde veya sadece evde bakılan fallarda birçok kez annelerimizin kullandığı iskambil kâğıtlarını size özel tasarladık. Üzerine annenize hitaben göndereceğiniz mesajınızın ve fotoğrafınızın olduğu iskambil kâğıtlarıyla artık bakılan fallar ya da oynanan oyunlar daha keyif verici olacaktır.
 

İskambil kağıtlarımız  350gr kuşe kağıda basılmakta olup 9x6cm boyutlarında gönderilecektir. Sipariş verdiğinizde 52’li bir adet deste ile tüm kağıtların arkasına aynı fotoğraf basılacaktır.