Kız Oyunu Oyna

Merhaba Arkadaşlar. Sizlere bugün sitemiz hakkında bir kaç bilgi vereceğim. Vereceğim bu bilgiler doğrultusunda içeriklerimiz, kalitemiz, uygulamalarız ve serüvenlerimiz hakkında doğru bilgi edinebileceksiniz.

Kız Oyunu Oyna
06 Haziran 2014 Cuma 15:29 tarihinde eklendi, 1.221 kez okundu.

Merhaba Arkadaşlar. Sizlere bugün sitemiz hakkında bir kaç bilgi vereceğim. Vereceğim bu bilgiler doğrultusunda içeriklerimiz, kalitemiz, uygulamalarız ve serüvenlerimiz hakkında doğru bilgi edinebileceksiniz. Edineceğiniz bu bilgilerden sonra daha fazla fikir sahibi olabilecek Kız Oyunu Oyna hakkında fikrinizi değiştirerek daha özgün verilere sahip olabileceksiniz. İçerikler de kahramanımızla beraber kontrolleri yerine getirebilmek amacıyla sizlere MOUSE  karakteri yardımcı olacaktır. Bu karakter ile dilediğiniz gibi eğlenebileceksiniz arkadaşlar. Kısa sürede en sevilen içerikler arasında yerini alabilen bu oyunumuzda kahramanımızla beraber kontrolleri ne kadar doğru yerine getirirseniz bir o kadar seri ve hızlı olabilirsiniz. Etaplar da en önemli kural, talimatlar sırasında doğru malzemeleri en doğru yerlerde kullanmaktan geçmektedir. Kısa sürede popüler olan uygulamada karakterimizle beraber kontrolleri yerine getirerek dilediğiniz gibi eğlenebilmek amacıyla resimlerde verilecek olan talimatları izleyebilirsiniz. İzleyeceğiniz bu yol sayesinde kesinlikle hiç bir hataya düşmeyeceksiniz. Hataya düşmediğiniz için etaplar da tam puan kazanabilecek ve sıralamada yer alma hakkına sahip olacaksınız. Her hafta düzenlenmekte olan “ Haftanın En iyi Oyuncuları “ kapsamasında sizlerde sıralamaya girebilir ve arkadaşlarınızı geride bırakabilirsiniz. Temalarda genellikle kalıplaşmış bir şekilde skor dağıtımı yapılmaktadır.

 

Fakat bu sıradanlığı kırarak daha fazla skor elde etmek için ekstra bir şekilde çaba göstereceksiniz. Hedef süreyi kısa tutarak işlemleri en hızlı şekilde halledecek bu şekilde bir çok fazladan puanı kendi hanenize yazdırabileceksiniz. Genelde uygulama sonunda ortaya çıkan butona kendi isminizi yazmanız gerekecektir. Bu isim yazma işleminden sonra sıralamaya bakabilecek kendi adınızı arayarak bulacak ve sıralamada hangi yerde sahip olduğunuzu görebileceksiniz. Kısa sürede oldukça sevilen ve popüler olan bir oyunumuzdan bahsedeceğim şimdi de sizlere… Ofiste Yemek uygulamasında toplamda 2 yerde çalışacaksınız. Bu çalışacağınız bölgelerde hem imalat yapacak hem de satıştan sorumlu olacaksınız. Sorumlu olacağınız bu bölgelerde elinizden geldiği kadar hızlı olmak zorundasınız. En başta imalat yapacaksınız. Bu işlemleri yaparken en başta karışımları bir araya getirmeniz istenmektedir. Ardından makineye sokmanız istenilen bu karışımları belirli bir bölgeden alacak, iletim sayesinde mağazanıza götürebileceksiniz. Oyunumuzda satış yerine gönderilen sosisleri kızarttıktan sonra, ketçap ve mayonez ile satışa sunabilecek müşterilerinize güzel bir lezzet sunarak karşılığında para kazanabileceksiniz. Kazanılan paralar ile daha fazla alanlarda kendinize bir yer edinebileceksiniz. Bu uygulamada diğer bölümlere geçtikçe oyun daha fazla zor olacaktır.
 

Zor olma sebebi ise oldukça fazla müşteriye hitap edecek olmanızdan kaynaklıdır. Bu müşterilere siparişleri geciktirmemeye çalışırken oldukça fazla hataya zorlanacak, ekstra paralardan payınızı alamayacaksınız. Bu sebepten dolayı oldukça dikkatli olmak zorundasınız. Tabi ki sitemiz de birden fazla popüler uygulama bulunmaktadır. Sizlere bir başka popüler uygulama olan Tavuklu Şehriye Çorbası Yapma içeriğini tanıtmak istiyorum şimdi de… Bu içeriğimizde kahramanımızla beraber ne kadar dikkatli ve hızlı olursanız etaplarda kazanabileceğiniz puanlar da bir o kadar yüksek olacaktır. İçerikte masanın üzerinde bir çok malzeme bulunmaktadır. Bulunan bu malzemeleri sırasıyla siz seçmeye çalışacaksınız. En başta hangi malzemeden yararlanacağınıza oldukça dikkat etmek zorundasınız. Bu sayede yararlanacağınız malzemeler ile sizlerden istenilen ürünü ortaya çıkarabileceksiniz arkadaşlar. Ortaya çıkan bu ürün ile dilediğiniz gibi eğlenebilecek, diğer etaplara geçerek daha farklı yemekler ve ürünler yapabileceksiniz. Yapacağınız bu malzemeler ile kendinize ait bir bölüm oluşturabileceksiniz. Diğer sitelerden ve uygulamalardan daha çok sevilen sitemizde aradığınız her türlü popüler uygulamaları bulabilirsiniz. En sevilen içerikleri içerisinde barındıran bu sitede uygulamaların altına yorum yaparak bize destek olabilirsiniz. Bu sizden sadece bir ricamızdır arkadaşlar. Başka hiç bir talebi bulunmayan bu uygulamalar da dilediğiniz gibi eğlenebilir ve skor kazanabilirsiniz arkadaşlar. İyi eğlenceler ve hayırlı günler dileriz.