KONFORLU BİR UÇAK YOLCULUĞU İÇİN YANINIZDAYIZ

Bir yerden başka bir yere gitmek istediğimizde tercih edeceğimiz ulaşım türleri bulunmaktadır. 4 tür ulaşım yöntemi vardır.

KONFORLU BİR UÇAK YOLCULUĞU İÇİN YANINIZDAYIZ
27 Mayıs 2015 Çarşamba 17:12 tarihinde eklendi.

Bir yerden başka bir yere gitmek istediğimizde tercih edeceğimiz ulaşım türleri bulunmaktadır. 4 tür ulaşım yöntemi vardır. Bunlar karayolları, demiryolları, denizyolları ve havayollarıdır. Bu ulaşım türlerinin hepsinin de avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır. Ancak gerçek olan şudur ki bu ulaşım türlerinden en konforlu ve en hızlı olanı havayollarıdır.

 

Uçakla seyahat etmenin çok sayıda avantajı vardır. Birincisi uçak ile seyahatte zamandan tasarruf edeceksiniz. Yetişmek zorunda olduğunuz bir yere yetişecek, acil durumlarda anında gitmek istediğiniz yerde olacaksınız.

Mesela İstanbul gibi bir şehirde evinizden işinize giderken geçireceğiniz süreyle uçak yolculuğunda bir şehirden başka bir şehre gidebilirsiniz. Örneğin İstanbul Mardin arası otobüsle 24 saat sürerken bu süre uçakla gittiğinizde 1 saat 45 dakikaya düşmektedir. Geriye kalan 22 saatte başka işlerinizi rahatlıkla bitirebilirsiniz.

 

Uçak bileti alarak gerçekleştireceğiniz uçak seyahatlerini oldukça ucuza getirebilirsiniz. Hatta ve hatta zamanında ve kampanyalı aldığınız uçak biletleri otobüsten bile ucuz olabilmektedir. Tabii burada zamanlamanıza dikkat etmelisiniz.

Aynı uçakta seyahat eden 2 yolcudan biri biletini 70 TL ye alırken yan koltuktaki yolcu 370 TL ye alabilir. Bu tamamen erken almaya bağlıdır. Uçak biletinizi erken aldığınız takdirde çok daha ucuza uçacaksınız.

 

Uçak yolculuğu güvenliğin en çok önem verildiği yolculuktur. Havaalanına giriş anınızda aranmaya başlarsınız. Hatta 1 tanesi yetmez bu aramaların. İlkini geçip check in yaptırdıktan sonra uçağınıza geçerken bir aramadan daha geçersiniz. Kemerlerinizin bile çıkarıldığı bu arama oldukça titiz yapılmaktadır.

 

Uçakla seyahat etmenin en güzel taraflarından biri de şüphesiz ki manzarasıdır. O haritalarda gördüğünüz renklerin anlamını havadayken daha iyi anlayacaksınız. Hele ki güzel bir şehirden gecenin karanlığında geçiyorsanız o rengârenk ışık cümbüşü üzerinden geçmenin keyfini yaşarsınız.

Dağlar, tepeler, ovalar, deniz yukarıdan bambaşka güzel gözükür insana. O mükemmel manzaraları kuşbakışı görürsünüz. Tüm bunlara sadece bir uçak bileti satın alarak sahip olabilirsiniz.

 

Uçakla seyahat ederken bel, boyun, sırt ağrısı çekmezsiniz. En uzak mesafeye bile kısa bir süre içinde ulaşırsınız. Ancak başka türlü rahatsızlığınız varsa bu size sıkıntı çıkarabilir. Bu durumlarda seyahat etmeden önce mutlaka doktorunuzla görüşmeniz gerekmektedir.

 

Uçak bileti alırken kampanyaları kaçırmamak istiyorsanız sitemizi takibe devam edebilirsiniz. Size oldukça ucuz uçuş imkânları sunan sitemizde tüm havayolu şirketlerinin fiyatlarını görebilirsiniz.

Uçak bileti kampanyalarını takip ederek hangi firmanın sizin için avantajlı olduğunu görebilirsiniz. Kampanyalar dışında erken rezervasyon imkânları yakalayabilirsiniz. Bunun için tabii planlamanızı yapmanız gerekmektedir.

 

Sitemizde uçak bileti dışında havaalanında kiralayabileceğiniz araçları da bulabilirsiniz. Rahat bir yolculuk sonrasında konforunuzdan ödün vermek istemiyorsanız araç kiralamanız gerekebilir.

Ucuz fiyatlarla sitemiz aracılığıyla araç kiralayabilirsiniz. Bunun dışında konaklama ihtiyaçlarınızı da düşerek anlaşmalı otellerimizden indirimli fiyatlarla rezervasyon yapabilirsiniz.

Biz tamamen sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda çalışmaktayız. Yolculuğunuzun rahat geçmesi için, kafanızda herhangi bir problem olmaması için çabalamaktayız. En uygun fiyatlarla tatilinizi ya da iş seyahatinizi bitirmeyi sağlayan bir planlama yapabilirsiniz.

 

Uçuş planlaması tecrübe ve deneyim gerektirir. Bilmeden ve araştırmadan uçuş yaparsanız çok yüksek fiyatlarla karşılaşmanız mümkün. Bizim deneyimlerimizden faydalanarak mükemmel bir yolculuk gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen ihtiyaçlarınızı düşünerek hizmet gerçekleştirmekteyiz.

Sitemizde SSS bölümünde sıklıkla karşılaşabileceğiniz problemleri ve bu problemlerin çözüm yollarını görebilirsiniz. Aklınıza takılan başka sorular için müşteri hizmetlerimizle irtibata geçebilirsiniz. Çağrı merkezlerimiz 7 gün 24 saat sizlere hizmet vermektedir. Sitemizden ödemelerinizi tüm banka kartlarıyla güvenle gerçekleştirebilmeniz mümkün. Keyifli uçuşlar dilerim.

Kaynak : www.acilebilet.com