Köpek Otellerinde Eğitim Veriliyor Mu?

İnsanlarla en rahat anlaşabilen hayvan türlerinden birisi olan köpek dostlarımızı, maalesef ki her gezi veya her seyahatimizde yanımızda taşıyamıyoruz.

Köpek Otellerinde Eğitim Veriliyor Mu?
31 Ocak 2020 Cuma 15:42 tarihinde eklendi, 1.834 kez okundu.

İnsanlarla köpekler arasında yer alan ilişkinin çok eskiye dayandığı herkes tarafından bilinmektedir. Günümüzde de aktif olarak birçok kişinin devam ettirdiği bu ilişki, yeri doldurulamaz bir öneme sahip. İnsanlarla en rahat anlaşabilen hayvan türlerinden birisi olan köpek dostlarımızı, maalesef ki her gezi veya her seyahatimizde yanımızda taşıyamıyoruz. Elinizde olmayan birçok sebep dolayısıyla ortaya çıkan bu sorun, evcil hayvanınızı emanet edebileceğiniz bir yer arayışına itmektedir. Köpeğinizin sağlığına, bakım ve beslenmesine dikkat edebilecek yer arayışlarınız, son yıllarda köpek otelleri ile birlikte çözüme kavuştu.
 

Evcil hayvanlarınızın her türlü ihtiyaçlarını gideren, sevgi ve kalite ile köpeklerinize bakan bu oteller, Türkiye de ilk olarak İstanbul'da ortaya çıktı. İstanbul köpek oteli ile sizlerde köpeklerinizi gönül rahatlığı ile emanet edebilecek yer arayışlarınıza son verebilirsiniz. Büyükşehirlerde her geçen gün daha da yaygınlaşan bu hizmet, sizlere güzel imkanlar sunmaktadır. Köpeklerinizin bakım, beslenme ve sosyalleşmesine yardımcı olan bu otellerde, özel aktivite imkânı da bulunmaktadır.
 

Bu oteller arasında seçim yaparken, güvenilir ve kaliteli olmalarına dikkat etmelisiniz. Sizlere otel hizmetinin yanı sıra pek çok hizmeti de sunan evcil hayvan otelleri, bu hizmetleri oldukça uygun fiyatlar üzerinden sunmaktadır. Köpeğinizi güvenle ve gözünüz arkada kalmadan bırakabileceğiniz bu oteller, sizlere 7 gün 24 saat hizmet sunmaktadır.
 

Köpeklere Verilen Eğitimler
 

İstanbul köpek oteli 5 yıldızlı otel konforunda bir hizmet sunmaktadır. Özel klimalı evcil hayvan otellerinde, tuvalet ve beslenme ihtiyacı da alanında uzman kişiler tarafından karşılanmaktadır. Evcil hayvanınıza 24 saat veteriner desteği sağlanmakta ve enerjilerini atabileceği aktivite imkanları da sunulmaktadır. Eğer evcil hayvan otellerinde köpeğinizin eğitim almasını istiyorsanız bu imkân da sizlere sunulmaktadır. Profesyonel köpek eğitmenleri tarafından arzu ettiğiniz alanda eğitim sunulmaktadır.
 

Köpeğinize sevginin yanı sıra kalite ile de bakan evcil hayvan otellerinin birçoğu, arzu ettiğiniz zaman köpeğinizi telefon üzerinden görmenize de olanak sağlamaktadır. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından onaylı olan otel seçmek için sertifikalara dikkat etmeniz yeterlidir. Bu tarz oteller düzenli aralıklar ile teftiş edilmekte ve müşterilerine güven vermektedir.