Kuaför oyunları

Kız çocukları için hazırlanmış olan kuaforoyunu.com.tr gibi oyun sitelerinin üzerinde yer alan oyunlar başlıklar halinde bizlerin karşısına çıkıyor olsa da aslında bu yapımların birbiri ile büyük bir bağlantısı vardır.

Kuaför oyunları
17 Mart 2014 Pazartesi 14:15 tarihinde eklendi, 1.178 kez okundu.

Her bir yapım bir diğer yapımın ya daha özel bir alanında yer alır ya da o yapımların içinde bir diğer sistemin özellikleri bulunmaktadır.
 

Örneğin barbi oyunları. Başlı başına bir yapım olarak bizleri karşılar. Kimi zaman hostes olacak kızımızı hazırlarız kimi zaman da katılacağı büyük bir balo için kızımızı hazırlarız. Bu hazırlığımız sırasında kızımızın saçından makyajına, kıyafetlerine kadar her şeyi ile ilgileniriz. Barbi oyunları ile ilgilendiğimiz kişi ise bu yapımlara adını veren güzel kızımız barbi olacaktır.
 

kuaför oyunu

Site üzerinde yer alan kuaför oyunları genel anlamda bakıldığı zaman barbi oyunlarının içinde çıkmış bir sistem olarak bizleri karşılar. Ancak bu yapımlarda farklı olarak karşınızda sadece güzel kızımız barbi değil onunla birlikte farklı karakterlerde yer alıyor olacaktır. Bazen denizkızları ile karşı karşıya kalabilir bazen de uyuyan güzel ya da rapunzel bu yapımlarda bizleri bekliyor olacak.
 

Makyaj oyunları ise bütün bu sistemlerin içinde belki de en özel alana sahip olan yapım olacaktır. sizlere dünyanın en profesyonel makyaj uzmanı olma imkanı sunacak olan makyaj oyunları ile isterseniz klasik bir tarz yaratabilecek, isterseniz de gökkuşağı renklerine sahip olan oldukça modern ve farklı bir tarz da oluşturabileceksiniz.