Kurt Seyit ve Şura dizisi HD İZLE - Kurt Seyit ve Şura izle 1. bölüm

Kurt Seyit ve Şura 1. bölüm dün akşam yayınlandı. Kurt Seyit ve Şura 1. bölüm büyük ilgi gördü. Kurt Seyit ve Şura 1. bölüm nefesleri kesti. Kurt Seyit ve Şura 1. bölüm izlenme rekorları kırdı.

Kurt Seyit ve Şura dizisi HD İZLE - Kurt Seyit ve Şura izle 1. bölüm
05 Mart 2014 Çarşamba 15:57 tarihinde eklendi, 3.163 kez okundu.
Kurt Seyit ve Şura 1. bölüm yayınlandı. Kurt Seyit ve Şura 1. bölüm büyük ilgi gördü. Kurt Seyit ve Şura 1. bölüm nefesleri kesti. Kurt Seyit ve Şura 1. bölüm izlenme rekorları kırdı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerini paylaştığı Kurt Seyit ve Şura, 1. bölüm buradan izleyebilirsiniz.
 
 
Kurt Seyit ve Şura 1. bölümü ile 4 Mart Salı akşamı Star TV ekranlarına geldi. Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerini paylaştığı Kurt Seyit ve Şura, 1. bölüm burada.
 
Kurt Seyit rolünü Kıvanç Tatlıtuğ canlandırırken, Şura karakterine ise Farah Zeynep Abdullah hayat veriyor. Kurt Seyit ve Şura dizisinin yapımcılığını ise Ay Yapım üstleniyor. Kurt Seyit ve Şura dizisinin konusuna haberimizde ulaşabilirsiniz.
 
KURT SEYİT VE ŞURA DİZİNİN KONUSU NEDİR?
 
Kurt Seyit ve Şura dizisinin karakterlerinden Kurt Seyit, geleneklerine sıkı sıkıya bağlı Kırımı Türk bir ailenin en büyük oğludur.

Babasına derin bir hayranlık ve saygı besleyerek büyüyen Kurt Seyit, tıpkı babası gibi Kurt Seyit ve Şura dizisinde Çar’ın en değerli subaylarından biri olmuştur. Zamanı geldiğinde de Kurt Seyit ve Şura dizisinde kendisine nasihat edildiği gibi Türk bir ailenin kızıyla evlenecektir. Asil bir Rus ailenin en küçük kızı olan güzeller güzeli Şura’nın mutlu hayatı ise Kurt Seyit ve Şura babasının ölümcül bir hastalığa yakalanmasıyla sarsılır. Ablası Valentina ile birlikte babasının tedavisi için Petrograd’a (St. Petersburg) geldiklerinde, Kurt Seyit’in eski silah arkadaşı Petro ve ailesi Kurt Seyit ve Şura dizisinde kapılarını onlara açar. Kurt Seyit ve Şura dizisinde savaş alanında yaptığı bir hatadan ötürü üniformasıyla şerefi arasında bir tercih yaparak yeni bir hayata adım atan Petro, Kurt Seyit ve Şura arasında köprü olur. Ancak Petro’nun gizliden gizliye Kurt Seyit’e beslediği düşmanlık, iki sevgili arasında aşılmaz bir engel haline gelecektir. Katıldıkları bir davette Kurt Seyit ve Şura’nın gözleri ilk kez birbirine değdiğinde, kaderleri de baştan yazılır.

Yaşayacakları büyük aşk, zaman içerisinde onların vatanı, ailesi, hayattaki tek yaşama sebebi olacaktır.