Lale Devri setinde kavga

"Lale Devri" dizisinin oyuncusu Hatice Aslan ile başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman sette kavga etti. Olay sonrası Hatice Aslan darp edildiği öne sürerken Sayışman "Sete geldiğinde gözaltı mor, yüzü şişti" dedi

Lale Devri setinde kavga
19 Aralık 2012 Çarşamba 09:02 tarihinde eklendi, 1.318 kez okundu.

 

FOX'un 3 yıldır devam eden dizisi "Lale Devri"nin setinde kavga çıktı. Dizide Zümrüt Taşkıran karakterini canlandıran Hatice Aslan ile dizinin başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman kavga etti.

Diziye başladıkları ilk günlerden beri aralarının iyi olmadığı öğrenilen ikiliden Aslan'ın söylediği sözler Sayışman'ı öfkelendirdi. Aslan'ın üzerine yürüyen Sayışman, "Yeter artık sus" diyerek bağırdı. Aslan da Sayışman'a karşılık verince kavga büyüdü. İddiaya göre Sayışman, Aslan'ı omzundan itince duvara çarptı. Olayın ardından set iptal edildi. Aslan gözyaşları içinde dizinin yapımcısına gidip Sayışman'ı şikayet etti ve ünlü oyuncunun kendini darp ettiğini belirterek ve rapor aldığını öne sürdü. Psikolojisinin kötü olduğunu söyleyen Aslan'ın birkaç gün de izin aldığı öğrenildi.
 
Sayışman: Sete yüzü şiş geldi
 
Tolgahan Sayışman ise Aslan'ın darp iddiasının asılsız olduğunu belirtti. Aslan'ın 3 yıldır sette kaprisleriyle tüm ekibe sıkıntı yaşattığını belirten Sayışman, "Bu bizim ilk gerginliğimiz değil. Hangi birini anlatayım. Sürekli sorun çıkarıyor, 'Bu setin starı benim' diyor. Garip bir insan. Bir değil, iki değil en sonunda tartıştık. Darp ya da rapor alma sözkonusu değil. Böyle durumlarda ben onu değil, o beni döver. Zaten bir gün önce sete geldiğinde gözünün altı mordu ve yüzü şişti. Herkese 'Gece klüpte Serenay Sarıkaya bana koluyla çarptı, o yüzden yüzüm böyle oldu' dedi. Rapor aldıysa ki, inanmıyorum; o olayla ilgili almış ve bana yıkmaya çalışıyor olabilir. Ben böyle bir şey yapmış olsam Savcılığa gitsin, kendisi yalancı durumuna düşer. Çünkü darp olayının yaşanmadığına dair 25 şahidim var" diye konuştu. Olayın ardından yapımcı Şükrü Avşar'ın sete giderek tüm ekibi uyardığı belirtildi.

Milliyet