Lazer epilasyon İstanbul

Lazer epilasyon İstanbul ’da ve Türkiye çapında oldukça ilgi gören tüylerden kurtulma yöntemlerinden biridir.

Lazer epilasyon İstanbul
06 Mart 2017 Pazartesi 15:40 tarihinde eklendi, 1.312 kez okundu.

Lazer epilasyon İstanbul ’da ve Türkiye çapında oldukça ilgi gören tüylerden kurtulma yöntemlerinden biridir. Özellikle teknolojinin gelişmesi, yeni nesil lazer sistemlerinin ortaya çıkması sayesinde Lazer epilasyon İstanbul şehrinde yaygın olarak ilgi görmektedir. Lazer epilasyon kalıcı sonuçlar verebilmekle beraber güvenli bir yöntem olarak bilinmektedir, ancak unutulmaması gereken; lazer epilasyon için tercih edilen merkezlerin deneyimli, uzman ve yetkin olmasıdır. Bu sebeple de özellikle lazer epilasyon merkezlerinin oldukça yaygın olduğu büyük şehirlerde örnek olarak; lazer epilasyon İstanbul şehri için araştırılıyorsa, ziyaret edilecek merkezlerin yetkinliği hakkında bilgi edinilmelidir.

 

Lazer epilasyon fiyatları 2017

 

Lazer epilasyon İstanbul  için yaygınlaşmakta, teknoloji ve lazer epilasyonda başarı oranları artmaktadır. Bu aşamada da lazer epilasyon yaptırmak isteyen kişilerin aklına lazer epilasyon fiyatları 2017, gelebilir. Lazer epilasyon fiyatları 2017 senesinde artış gösterdi mi, lazer epilasyon fiyatları pahalı mı?

 

Lazer epilasyon fiyatları 2017, her lazer noktasında farklı olabilmektedir. Merkezlerin kalitesi, hangi şehirde bulunduğu, merkezde çalışanların yetkinliği, kullanılan lazer cihazları, lazerin uygulanacağı alan (örnek olarak yüz ve tüm bacak için fiyatlar farklıdır) ve merkezlerin fiyat politikası lazer epilasyon fiyatları 2017 konusunda etkili olmaktadır. Bu sebeple de standart bir fiyat vermek mümkün olmasa da, 2016 senesine gore lazer epilasyon fiyatlarının bariz bir şekilde arttığı söylenemez.

 

Lazer epilasyon fiyatları 2017 konusunu araştırırken, lazer epilasyonun neden yapıldığı, seçilen merkezlerin tüylerin kalıcı olarak yok edilmesi konusundaki başarısı hakkında fikir alınmalı ve fiyat konusu ön planda olmamalıdır. Deneyimsiz, yetkin olmayan ve bilinçsizce yapılan lazer epilasyon uygulamalarında yan etkiler ortaya çıkabileceği unutulmamalıdır.

 

 Bunun dışında lazer epilasyonun herkese uygulanamayacağı da unutulmamalıdır. Bu kişiler:

 

·         Henüz tüy yapısı gelişmemiş küçük yaştaki kişilere,

·         Hepatit-B hastalarında,

·         Hamilelerde,

·         Cilt ve deri hastalığı bulunan kişilerde.

 

Lazer epilasyon uygulaması yapılmayan ve sakıncalı bulunan bölgeler:

 

·         Skar ve açık yaralar

·         Egzama ve mantar hastalığı bulunan bölgeler

·         Et beni

·         Saç dipleri

·         Göz ve kirpik çevresi

·         Dövme üzerine