League of Legends

Online oyun oyuncusu musunuz? Bu aşama da bir çok oyun ürününe rahat, hızlı ve en önemlisi en uygun bir biçimde ulaşarak satın almak mı istiyorsunuz?

League of Legends
24 Temmuz 2014 Perşembe 17:08 tarihinde eklendi.
Online oyun oyuncusu musunuz? Bu aşama da bir çok oyun ürününe rahat, hızlı ve en önemlisi en uygun bir biçimde ulaşarak satın almak mı istiyorsunuz? O halde Türkiye’nin önde gelen online oyun E-pin satış portallarından olan Yedioyun tam olarak size göredir.
 
Sizlere League Of Legends rp, Wolfteam nakit, PointBlank, KnightOnline gibi son dönemin popüler oyunlarında ve daha bir çok oyunda en kaliteli hizmet ve en uygun fiyat garantisi altında 7 gün 24 saat ürün satış ve destek hizmeti sunmaktadır.
 
2010 yılında kurulan Yedioyun yeni ve genç bir firma olmasına rağmen çok kısa bir sürede Türkiye`de oyun ve bilişim sektörüne yön veren firmalar arasındaki yerini almıştır. Yedioyun, K2 Network (APB Reloaded, Warrock vs.), Nfinity Games (Point Blank, Heroes Of Newerth), Riot Games (League Of Legends), Rise Games (Dragon Knights), Travian Games (Travian, Goal United vs.) ve Nova Worlds (Elite Forces, City Of Steam, The Lost Titans) firmalarının resmi distribitörü ve aynı zamanda birçok uluslararası MMO şirketinin ürün satıcısıdır.
Türkiye`de de oyun sektörünün kaliteli bir şekilde olabileceğini kanıtlayan ve bu sektörün büyümesinde önemli bir rol olmayı hedefleyen Yedioyun, kendi oyun ve projelerini de geliştirmeyi amaçlamıştır.
 
Ayrıca siz oyun severlerin ihtiyaçlarını en hızlı, en güvenilir ve en iyi hizmet kalitesiyle karşılamayı en büyük çalışma prensibi olarak görmektedir.
 
Web Adresi : http://www.yedioyun.com – Online Oyunlar E-Pin Satış Portalı