Mekanik 2 Diriliş izle - Hdfilmkablosu.com

Mekanik 2 Diriliş izle man of Steel da ki büyük mücadelenin ardından tam bir enkaza dönmüştür. Bu yüzden de bu enkazı tekrar eski haline getirmek için uğraşan belediye işçileri tekrardan farklı farklı yerler de çıkan bu bozulan yerleri düzeltirler.

Mekanik 2 Diriliş izle - Hdfilmkablosu.com
20 Temmuz 2016 Çarşamba 18:32 tarihinde eklendi, 1.584 kez okundu.

Mekanik 2 Diriliş izle man of Steel da ki büyük mücadelenin ardından tam bir enkaza dönmüştür. Bu yüzden de bu enkazı tekrar eski haline getirmek için uğraşan belediye işçileri tekrardan farklı farklı yerler de çıkan bu bozulan yerleri düzeltirler. Bu yeni dünya düzenin de Süperman de tartışılan bir figür haline gelmiştir. Çünkü artık değişik işler ile karşımıza çıkmıştır. Bazıları için hala umudun simgesi olan kahraman, sayısı giderek artan bir kesim tarafından ise dünyanın varlığına en büyük tehdit olarak görülmektedir. Bu yüzde nde bu tehdit eden şeylerden uzak durmak amacı ile binlerce kişi destek vererek birlik oluşturmasını isterler.

hd film izle

Bruce Wayne de Supermani zararlı bulanlardan dır. Çünkü yapmış oldukları işler gerçekten de öyledir. Artık bir an düşündüm ki o kahramanların içeriğin de farklı kişiler mi yer almaktadır. Onun verdiği zararları düzeltebilmek için belediye işçileri her yere gelir. İlk andan itibaren birbirinden hoşlanmayan ikili arasın da ki mücadele amansız olur. Bu yüzden de artık sıkıntılar baştan çıkan bir rota çizse de o rota artık kimse için iyi olmayacaktır. Bu nedenle de ancak Lex Luthor gibi bir ismin yarattığı Doomsday bütün belediye işçileri için en büyük düşman haline gelince artık kendi kendisine sıkıntıları günleri aşmak istese de bu günler artık onlar için hazırlanmış gibi bir şeydir.

Mekanik 2 izle

wonder Woman'ın da yardımıyla onu alt etmek için güçlerini birleştirirler. Birleşen güçler sonucunda ise gibi değişik işler sizleri beklemektedir. Bunları izlediğiniz zaman anlayacak olursunuz. Filmin yönetmenlik koltuğunda Dennis Gansel gibi bir isim oturmaktadır. Filmin oyunculuk kadrosunda ise Jason Statham , Jessica Alba , Tommy Lee Jones , Michelle Yeoh , Sam Hazeldine gibi bir çok ünlü aktör isim kadrosundan oluşmaktadır. Filmin içeriği ve oyunculukları hakkında bu kadar bilgi vermek yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü filmi anlattıkça filmin tadı kaçacak ve sizlere sıkıcı bir filmi iyi diye sunduğumuzu düşüneceksiniz. Filmi izlediğiniz zaman zaten her şeyi kat ve kat fazlası ile anlamış olacaksınız. Hdfilmkablosu.com herkese canı gönülden iyi seyirler diler.