Meşe ormanları içerisinde yoga

Bolu'da 360 kişi, meşe ormanları içerisinde yoga üstadı Akif Manaf eşliğinde yoga yaptı.

Meşe ormanları içerisinde yoga
25 Mayıs 2013 Cumartesi 14:45 tarihinde eklendi, 1.302 kez okundu.
Yoga Academy, Karacasu Beldesi'nde bulunan Gazelle Otel'de 'Yoga Festivali' düzenledi. 2 gün sürecek ve farklı yoga tekniklerinin anlatılacağı etkinlik büyük ilgi gördü. 360 kişinin katıldığı etkinlikte katılımcılar meşe ormanlarının içerisinde kuş cıvıltıları eşliğinde yoga yaptı. Yoga üstadı Akif Manaf alana geldiğinde ayağa kalkan katılımcılar hep birlikte alkışladı. Katılımcıları selamlayan Akif Manaf, grupla birlikte yoga seansı yaptı. Beyaz kıyafetler giyen katılımcılar, Akif Manaf'ın telkinleriyle kendilerinden geçti.
 
Manaf, farklı kentlerde yoga festivalleri düzenlediklerini belirtti. Akif Manaf, "Bolu'da geçtiğimiz yıl da yoğun bir katılımla etkinlik düzenlemiştik. Bu yıl ise dünyanın çeşitli ülkelerinde rekor bir katılım oldu. Her geçen yıl katılımcı sayısı giderek artıyor. Yoga sevdalıları bir araya gelerek rahatlamanın keyfini çıkarıyor" dedi.
 
Himalaya dağlarında yoga okulu açacağının hatırlatılması üzerine Akif Manaf, "Böyle bir proje çalışmamız var. Dünyanın en iyi yoga üstatları orada. Benim hocam da orada ve ben her şeyi onlardan öğrendim. Himalaya dağlarının eteğinde bir yoga okulu projemiz halen devam ediyor. Bunu gerçekleştirmek için çalışıyoruz" diye konuştu.

DHA