Nihat-Nouma yumruk yumruğa

Survivor'un renkli iki arışmacısı Nihat Doğan ile Pascal'ın beklenen kapışması gerçekleşti. Kavgayı set görevlileri ayırabildi.

07 Mayıs 2011 Cumartesi 09:28 tarihinde eklendi, 3.442 kez okundu.

 

Habertürk'ün magazin ekinden Rahşan Gülşan imzalı habere göre ortalığı karıştıran kavga şöyle gelişti: 
 
KAŞAR GİBİ YERİM
 
Yarışma programı Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de tansiyon iyice yükseldi. Önceki gün yapılan kahvaltı ödüllü oyun sırasında Nihat Doğan ile Pascal Nouma arasında ipler gerildi. Oyun öncesi Ebru Destan ile tartışan Doğan, kazandıktan sonra yarışmacılardan Tefik'in yanına gidip, "Ben onları ekmek arası kaşar gibi yerim" deyince eski futbolcu Nouma patladı.
 
Önce ağaçların arkasına giden Pascal bir hışımla dönüp ünlü şarkıcının üzerine atladı. Asena, Ebru Destan, Özge Ulusoy ve diğer kadın yarışmacılar çığlık atarken, Taner ve Tefik Doğan ve Pascal'ı ayırmaya çalıştı.
 
DESTAN PASCAL'A SARILDI
 
İş çığrından çıkınca set görevlileri iki ünlüye müdahale etti. Nouma'nın ayrıldıktan sonra az ileride sağlayan ve haklarında aşk dedikoduları çıkan Destan'ın yanına giderek "canım" demesi ve ona sarılması dikkat çekti.
 
Bunun ardından Pascal yeniden Nihat'a saldırdı. Kavga sırasında fenalaşan ve bayılan Asena'ya doktor müdahale etti.
 
SEBEP EBRU DESTAN MI?
 
Kavganın nedeninin Ebru Destan'ın Nihat Doğan'a söylediği sözler olduğu iddia edildi. Nouma ile Doğan ayrı yerlerde kalıyor. İkilinin kavgasından sonra nasıl bir karar alınacağı ise hafta sonu yayınlacak bölümdeki ada konseyinde belli olacak.