Nokia Lumia 820, Avea ile Satışta

Nokia'nın merakla beklenen 4.3 inçlik AMOLED ekranlı Windows Phone 8 tabanlı Lumia 820 modeli, Avea ile avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor.

Nokia Lumia 820, Avea ile Satışta
20 Aralık 2012 Perşembe 13:04 tarihinde eklendi, 1.784 kez okundu.

 

Avea, Nokia’nın uzun zamandır beklenen Windows Phone 8 işletim sistemli Lumia serisinin 4.3 inçlik modeli Nokia Lumia 820’yi Avea İletişim Merkezleri’nde satışa sunuyor.
 
Avea’nın müşterilerini özgürleştiren S.E.Ç Cihaz Kampanyası kapsamında sunulan Nokia Lumia 820, kablosuz şarj aleti ve şarj kılıfından oluşan aksesuarlı veya aksesuarsız seçenekleri ve birbirinden avantajlı 4 ayrı teklifle Avealılar ile buluşuyor.
 
Nokia Lumia 820 tarifeye ek ayda 18 TL’den başlayan Avea İletişim Merkezleri’nde satışa sunulurken bu teklifi alan abonelere ilk 3 ay boyunca 1 GB’lık internet paketi de ücretsiz olarak verilecek. Avea’nın diğer teklifleri ise internet paketli, her şey dahil paket ya da peşin teklifi olarak sıralanıyor.
 
21 Aralık’tan itibaren satışa sunulacak Nokia Lumia 820 akıllı telefonu aksesuarlı veya aksesuarsız; tarifeye ek, internet paketi ve hersey dahil kurgularından birini seçerek Avea İletişim Merkezleri’nden alan ilk 1000 kişiye kablosuz şarj aleti ve şarj kılıfı Avea’nın hediyesi olacak.
 
Yüksek perfomansının yanı sıra kompakt yapısı ve stil sahibi oluşu ile dikkat çeken Nokia Lumia 820 değiştirilebilir kapak tasarımına sahip. Telefonun kablosuz şarj edilmesine olanak veren değiştirilebilir kapaklar sayesinde kullanıcılar pek çok renk arasından seçim yapabiliyor.
 
Teknik Özelliklerini Hatırlayalım:
4.5 inç boyuta sahip Lumia 920'ye büyük gözüyle bakan ama Lumia ailesinden bir telefon almak isteyen kullanıcılar için ideal boyutlarda olan Lumia 820, Lumia 920'deki tasarım hatlarına ve renk seçeneklerine sahip
 
Qualcomm'un yeni nesil Krait kodlu mimarisini kullanan 1.5 GHz hızında çalışan Snapdragon S4 işlemcisi, Adreno 225 GPU'su ve 1 GB RAM gibi özelliklerin yanında 8 GB dahili hafıza ile arttırılabilir hafıza desteği sunan Lumia 820, Lumia 920 ile benzer güce sahip bir model.
 
8 Megapiksel Carl Zeiss lensli ve çift LED flaşlı kameranın kullanıldığı telefondaki ekrana baktığımızda ise 480 x 800 piksellik AMOLED panel karşımıza çıkıyor.
 
Lumia 920 ile ekran çözünürlüğü, ekran teknolojisi ve kamerasındaki PureView özelliği haricinde çok fazla farkı bulunmayan telefon, 1650 mAh batarya ile geliyor.
 
Nokia Lumia 920'den yaklaşık 1 ay sonra Türkiye pazarına girecek olan Lumia 820 için ön sipariş alımları başlamış durumda.