NTV'den çıkarıldı, ağır konuştu

Doğuş Medya Grubu'nun bünyesinde bulunan NTV'de 10 yıl süreyle ABD temsilcisi olarak görev yapan, ardından NTV Dış Haber Koordinatörlüğü görevinde bulunan Selim Atalay grupla yolları ayırma kararı aldı.

NTVden çıkarıldı, ağır konuştu
07 Eylül 2016 Çarşamba 13:11 tarihinde eklendi, 1.913 kez okundu.

Doğuş Medya Grubu'nun bünyesinde bulunan NTV'de 10 yıl süreyle ABD temsilcisi olarak görev yapan, ardından NTV Dış Haber Koordinatörlüğü görevinde bulunanSelim Atalay grupla yolları ayırma kararı aldı.

Atalay 2015 yılının Kasım ayında Dış Haber Koordinatörlüğü görevinden alınmış, bu göreve Ahmet Yeşiltepegetirilmişti. Ancak Atalay'ın sunduğu Dünyanın Köpüğü programı devam ediyordu.

PROGRAMI DA YAYINDAN KALDIRILDI

Selim Atalay'ın hazırlayıp sunduğuDünyanın Köpüğü programı da dün sürpriz bir şekilde yayından kaldırıldı.

Kararın  Gülen'in neden fakir bir bölge olan Pensilvanya'yı seçtiğini irdelediği son programdan sonra alınması dikkatlerden kaçmadı.

Atalay son programında tarihi olmayan, turistlerin bile gitmediği, ABD'nin geri kalmış ve geliri düşük; fakat Gülen'in kaldığı eyalet olan Pensilvanya'yı mercek altına almıştı.

FETÖ lideri Gülen'in neden burayı ABD'deki merkezi olarak seçtiğini sorgulayan Atalay, mısır tarlalarının ortasındaki malikanenin çevresindeki askeri tesislere ve havaalanlarına dikkat çekmişti.

HASTANE YOK; DİSPANSER VE VETERİNER VAR

Bir kişinin böyle bir yere ancak"gönderilebileceğini" anlatan Selim Atalay, bu bölgede büyük hastanelerin de bulunmadığını dispanser ve veterinerlerin yer aldığını ifade ederek "hasta birinin yaşayabileceği bir bölge olmadığını" söylemişti.

DARBECİLERİN BASMAYA BİLE TENEZZÜL ETMEDİĞİ...

Selim Atalay programının kaldırılması ve Gülen'le ilgili bölümün de NTV arşivinden silinmesinin ardından kanalla yolları ayırma kararı aldı. Atalay bu kararını sosyal medya hesabından, "15 Temmuz'da darbeciler basmaya tenezzül bile etmediği bir kanaldan ayrıldım" mesajıyla duyurdu.

 

Medyaradar