Okan'dan şaşırtan hareket

Radyo Trafik'te Pazartesi'den Cuma'ya öykü ve roman okuyan ve Cuma günleri de şov programı yapan Okan Bayülgen A Haber’de Şirin Sever’in sunduğu Jurnal'e konuk oldu.

Okandan şaşırtan hareket
10 Mayıs 2013 Cuma 09:59 tarihinde eklendi, 1.258 kez okundu.

"YUMRUĞUMU KALDIRDIM..."

 
Okan Bayülgen: Tv8'de %20 share’den %1 share'e geçirdim. Risk aldım. Yumruğu kaldırdım ve bileğimi tuttum, böyle televizyonlara doğrulttum...
 
Şirin Sever: Öyle yapmayın yanlış anlaşılabilir.
 
"KORKULAN BİR KADINSINIZ"
Okan Bayülgen: Siz burada her gün yayın yapıyorsunuz, Sabah Gazetesi’nin yayınlarını yönetiyorsunuz, orada korkulan bir kadınsınız, burada yumruğu güçlü bir program yapıyorsunuz, yoruluyor musunuz? Şirin Sever: Yoruluyorum Okan Bayülgen: Yalan söylemeyelim, bir makine çalıştıkça yorulmaz. Keyif almasanız yapmazsınız. Gel bir de şunu yap desem, eğleniyorsanız, tatminsiz ve umutsuz değilseniz onu da yaparsınız. Bir televizyon çatısı altında korunmada olmaktan ve gerizekalı yöneticilerden bıktım. Bir çatı altında olmazsan ve onun korunmasına sığınmazsan, işten atılma kaygısını ortadan kaldırırsan, risk alırsan, çalışkan ve isyankar olursan her şeyi başarırsın. Siz de öyle yapmışsınız ne güzel değil mi? Okan Bayülgen: Çok tatlısınız ödünüzü patlattığım için özür dilerim. Ben de bir televizyoncuyum benden öyle şeyler olmaz.