Ölümün böylesi

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, rampadan çıkarken aniden yavaşlayıp geri manevra yapan kamyondan atlayan iki kişiden araç şoförü dere yatağına düştü.

Ölümün böylesi
29 Mart 2013 Cuma 22:31 tarihinde eklendi, 1.114 kez okundu.

Milas'ın Ören Beldesi sınırları içinde yer alan Yeniköy Linyit İşletmeleri'ne ait Hüsamlar Kömür Sahası'nda, taşeron bir firmanın işçisi olan Mustafa Deveci (40) kullandığı 06 AV 8093 plakalı kamyon ile yola çıktı.

Tanker yüklü olan kamyon ile rampa çıkan Deveci'nin yönetimindeki kamyon, iddiaya göre vites değiştirirken kontrolden çıktı. Yavaşlayıp geri gitmeye başlayan kamyondan panikle dışarı atlayan şoför Deveci dere yatağına, arkadaşı Güven Sanlı (36) ise yola düştü.

Sanlı kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, başını dere yatağındaki kayaklıklara çarpan şoför Deveci ise kanlar içinde kaldı. Kontrolden çıkan kamyon ise Hüsamlar Köprüsü'ne ait çelik bariyerlere çarparak durabildi. İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekipleri, Deveci'nin olay yerinde öldüğünü belirledi.

Deveci'nin cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


DHA