Online oyunda lider turkmmo.com

İnternet üzerinden vzellikle oyun severler bilgi almak igin zaman zaman forum sitelerinden yararlanırlar.

Online oyunda lider turkmmo.com
09 Mayıs 2014 Cuma 15:14 tarihinde eklendi, 1.771 kez okundu.

İnternet üzerinden vzellikle oyun severler bilgi almak igin zaman zaman forum sitelerinden yararlanırlar. Forum sitelerinde insanlar bildiklerini paylaşarak diper oyun severleri bilgilendirirler. Dünya üzerinde bitip tükenmez bir oyun çılgınlığı yaşanmaktadır ve oyunlar sürekli yenilendiği igin oyunu oynayan ve oyun hakkında bilgi sahibi olan kişiler bu bilgileri diğer insanlarla paylaşarak insanlara yardımcı olurlar. Forum sitelerinde yaygın bilgi yelpazesinin olması, bu sitelerin daha çok ziyaret edilmesine olanak sağlar. Bu tür sitelerden birisi de turkmmo.com adresidir.
 

Metin2, knight online, league of legends, silkroad, pvp serverler ve t|m online oyunlar ile ilgili mmorpg forumu
Metin2, knight online, league of legends, silkroad, pvp serverler ve tüm online oyunlar ile ilgili mmorpg forumu
 

Türkmmo, aynı zamanda bir dergi de gıkartmıştır. Dergi 44. Sayısını çıkartmış durumdadır. Yalnız sanal dünyada kalmayıp gerçek dünyada da insanların bilgilenmesine olanak sağlamıştır. Geşitli ödüllü yarışmalar düzenleyen site, forum sitesi anlayışına yenilikler kazandırmıştır. Turkmmo hakkında genel yazıların ve bilgilendirmelerin bulunduğu forum başlıkları, Metin2 ve benzeri oyunlar hakkında bilgilendirme adına açılmış forum başlıkları, çeşitli yarışmalar hakkında bilgilendirmeler, site yapımı hakkında hostingler konusunda bilgilendirme konuları ve başlıkları, oyunlarda nasıl daha başarılı olunacağı ve oyun hileleri hakkında bilgi veren başlıklar, Knight online severler için bilgilendirmeler, Silkroad ve Wolfteam hakkında merak edilenler, 4 story, Cengiz Han 2 gibi farklı oyunlar hakkında bilmedikleriniz ve daha buna benzer onlarca başlık altında toplanmış bilgiler, www.turkmmo.com adresinde bulunanlar arasındadır.
 

Türkiyenin en büyük mmo izleme Videosu
 


 

Oyun dünyası hakkında bilmediklerinizi, oyun demolarını, oyun hilelerini ve buna benzer pek gok bilgiyi de Türkmmoda bulabilirsiniz. Bilgisayar ve internet hakkında merak edilenler ve eplence dünyasına dair değişik haberler, de Türkmmoda bulunanlar arasındadır. Forum oyunları, komik fıkralar, komik videolar gibi farklı başlıklar altında eplenceli zaman gegirebileceğiniz, oyun severlerin yanı sıra eğlenmek isteyenlerin de tercih edebileceği bir internet adresidir. Takım tutanlar, takımlarının başlıklarını açarak, bu başlıklar altında birleşebilir, fikirlerini yansıtabilir, insanları takımları hakkında bilgilendirebilir ve maçları yorumlayabilirler. Aynı zamanda güzel bir dille tartışma ortamı yapılabilen sitede isteyen herkes hemen giriş yaparak incelemelere başlayabilir.
 

www.turkmmo.com adresinde site editörleri yazıları ve agılan başlıkları öncelikli olarak onaylar ve daha sonrasında sisteme kabul ederler. Böylelikle sitede sakıncalı bilgi paylaşımı da yapılamaz.