Papa hakkında şok iddia!

Papa'nın Vatikan'dan ayrılmasından bir gün önce Amerikan basınında ortaya atılan bir iddia ise gündeme bomba gibi düştü.

Papa hakkında şok iddia!
01 Mart 2013 Cuma 10:24 tarihinde eklendi, 1.948 kez okundu.

 

Son 8 yıldır Katolik dünyasının ruhani lideri olan Papa 16. Benedikt dün görevinden resmen ayrıldı. Papa'nın Vatikan'dan ayrılmasından bir gün önce Amerikan basınında ortaya atılan bir iddia ise gündeme bomba gibi düştü. 
 
GİZLİ EŞCİNSEL İDDİASI
 
Tanınmış eşcinsel blogger Andrew Sullivan, The Dish adlı internet sitesindeki son yazısında Papa ile özel sekreteri Monsenyör Georg Gaenswein arasında gizli bir aşk ilişkisi olabileceğini iddia etti. 56 yaşındaki Gaenswein'in, gündüzleri yeni Papa'ya hizmet ederken akşamları 16. Benedickt'in emeklilik günlerini geçireceği Vatikan'daki Matter Ecclesia Manastırı'nda kalacağını hatırlatan Sullivan bu sıra dışı durumdan Papa'nın gizli eşcinsel olduğu sonucunu çıkardığını yazdı.
 
"PAPA'NIN YANINDA KALBİM NORMALDEN HIZLI ÇARPIYOR"
 
Sullivan İtalyan medyasının yakışıklı Gerog lakabını taktığı Gaenswein'in bir röportajında Papa'nın yanında kalbinin normalden hızlı çarptığını söylemesinin de bu tezi güçlendirdiğini öne sürdü. Sullivan'ın iddiasının önümüzdeki günlerde Katolik dünyasından büyük tepki göreceği öngörülüyor.