Parayı onlara harcıyorlar

Dünyanın teknoloji üssü Silikon Vadisi 'genç beyinlere' bir anda büyük servetler kazandırmasıyla da ünlü.Ama bakın San Francisco'daki bu teknoloji üssünde genç zenginler en çok neye para harcıyor?

Parayı onlara harcıyorlar
16 Nisan 2013 Salı 12:51 tarihinde eklendi, 1.485 kez okundu.

 

EN BÜYÜK MÜŞTERİLERİ
 
CNNMoney'in bölgede yaptığı röportajlar, Silikon Vadisi'nin seks işçilerini de zengin ettiğini ortaya koyuyor. Habere göre, özellikle halka açıldıktan sonra çalışanlarına büyük servetler kazandıran Facebook ve LinkedIn gibi dünyanın en büyük teknoloji şirketleri, seks işçilerinin en büyük müşterileri. Öyle ki bölgede çalışan bir kadın, genç ve zengin müşterilerinden 1 milyon dolar kazandığını iddia ediyor.
 
ÖDEMELER DE TEKNOLOJİK!
 
Teknolojinin bölgede çalışan kadınlara da 'güç' sağladığı ve işlerini daha 'etkin' yapmalarını sağladığı belirtilirken, seks işçileri de 'teknolojik müşterilerine' uyum sağlamaya başlamış. Bunun için kredi kartıyla ödeme için POS cihazı kullananlar bile var.
 
'PARA AKITIYORLAR'
 
Kadınlar, henüz 20'lerindeki bu 'zengin ve genç' çalışanların kendilerine para akıttıklarını söylerken, "Gerçekten sessiz ve kibar gençler.
 
Hatta kimisi bizden 'Nasıl kız arkadaş edinebilirim?' türünden danışmanlık hizmeti bile alıyor'" diyor. 

Akşam