Pil Ömrü Biten Telefonlar Nasıl Düzeltilir?

Hangi markanın hangi akıllı telefon modelini tercih etmiş olursanız olun özellikle bataryanın belirli bir kullanım ömrü bulunduğunu unutmayın.

Pil Ömrü Biten Telefonlar Nasıl Düzeltilir?
13 Mart 2021 Cumartesi 13:09 tarihinde eklendi, 3.352 kez okundu.

Hangi markanın hangi akıllı telefon modelini tercih etmiş olursanız olun özellikle bataryanın belirli bir kullanım ömrü bulunduğunu unutmayın. Telefonların pil ömrü sona erdiğinde kullanım konforu da bir hayli sıkıntıya girer. Bu nedenle artık telefonunuzun bataryasını değiştirmeniz gerekir. İşte bu noktada devreye profesyonel hizmet sunan teknik servisler giriyor.
 

Batarya değişimi için seçtiğini teknik servise dikkat etmelisiniz. Olabildiğince belirli bir kalitenin üzerinde olan bataryaların kullanılması çok büyük bir önem taşıyor. Bu noktada en çok tercih edilen servislerin başında CPR Teknik Servis geliyor. Apple’ın  Türkiye'de anlaşmalı olduğu tek teknik servis olması,  iPhone kullanıcıları için önemli!  Bu teknik servis tarafından tercih edilen ekran takımı ve batarya çeşitleri ABD’de  32 farklı testten geçiriliyor.
 

Bununla birlikte tamamının garantili ve sertifikalı olması nedeniyle telefon kullanıcıları gönül rahatlığı ile batarya değişimi için rotasını bu teknik servise çevirebiliyor.  Sadece ekran kartı ve batarya değişimi değil telefonlarla ilgili meydana gelen diğer arızaların onarımı için de tercih edilebilen bir teknik servis olduğunu bilmeyenler için aktaralım. Haliyle batarya değişimi yaptırmak isteyenler de amatör servisler ile zaman kaybetmek ve telefonunu riske atmak yerine tercihini profesyonel bir hizmet sunan teknik servislerden yana kullanabilir.
 

Batarya Değişimi İçin Haftalarca Beklemeyin!
 

Kullandığınız telefon modelini bataryasını değiştirmek için haftalarca telefonunuzdan uzak kalmak zorunda değilsiniz. CPR Teknik Servis son derece hızlı bir şekilde bu işlemi gerçekleştirebiliyor. Dolayısıyla kısa zamanda telefonunuzu yepyeni bataryası ile teslim alabiliyor ve rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Bu açıdan bakıldığında da hızlı hizmetin ne kadar önemli olduğu bir kez daha göze çarpıyor.
 

Tamamen garantili ve sertifikalı muadil ekran takımı kullanıyor olması da bu teknik servisin sıklıkla tercih edilmesinin nedenleri arasında yer alıyor. Telefonun ekranında çatlama ya da kırılma meydana geldiğinde iPhone telefonları bu şekilde kullanmak zorunda değilsiniz. Ekran takımı değişimi yapılmasını isteyebilir ve telefonunuzun ilk günkü kadar yeni görünmesini kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Eğer bu konuda daha fazla bilgi almak isterseniz teknik servisin internet sitesini ziyaret edin. Merak ettiğiniz her türlü sorunun yanıtlarına pratik bir şekilde ulaşmış olacaksınız.