Ramazan Altan: ‘’4 Mahallede Toplu Konut’

AK Parti Sultangazi Belediye Başkan aday adayı Ramazan Altan aday olmadan projelerini açıklamaya devam ediyor.

Ramazan Altan: 4 Mahallede Toplu Konut
13 Kasım 2018 Salı 13:11 tarihinde eklendi, 2.075 kez okundu.

Altan; Göreve gelmeleri halinde Yayla, Habipler, Zübeyde ve Gazi Mahallerinde asgari ücretle çalışan dar gelirli, yaşlı, emekli ve mevcut evleri depreme ve yasalara uygun olmayan vatandaşların ilk etapta yararlanacağı en az 8 kat en fazla 12'şer katlı olmak üzere rezerv alanlarına göre en 500 dairelik toplu konutlar yapacaklarını söyledi.
 

Konut Alma Hakkı Mahallelinin Olacak
 

Yapılacak olan konutlardan sadece o mahallede ikamet edenlerin alabileceğini söyleyen Altan, ancak yeterli talep olmaması halinde satışların ilçe geneline yayılacağını belirtti.
 

Dar Gelirlilerimize Altın Fırsat
 

 Hedeflerinde vatandaşlara yaşama ve barınma haklarını en şekilde sunmak olduğunu kaydeden Altan, olası bir depremde yıkılması muhtemel evlerde oturan vatandaşları güvenli bir konuta kavuşturmak olduğunu söyledi. Dairelerin aylık taksitlerinin en az 1.300 TL en fazla 2.400 TL olarak belirleyeceklerini söyleyen Altan, atacakları her adımda önceliklerinin vatandaş memnuniyeti olacağını ifade etti.
 

Bu proje sayesinde hem vatandaş alın teriyle ev sahibi olmuş olacak hem de işgalci konumundan kurtulmuş olacak diye konuştu. Maddi imkânsızlıklardan dolayı daire almaktan zorlananlara yönelik işe kirala metodu uygulayacaklarını kaydeden Altan, kira bedelinin ise 700 TL'yi geçmeyeceğini sözlerine ekledi.