Recep İvedik 6 İzle

Recep İvedik 6 İzle birçok kişinin merakla beklediği yapımların başında geliyor. Uzun bir seri olarak dikkat çeken ve gişede sürekli rekorlar kılan serinin sonuncusunda Recep İvedik'i milli takımın başında kafile yöneticisi olarak görmüştür.

Recep İvedik 6 İzle
18 Ekim 2018 Perşembe 12:50 tarihinde eklendi, 1.763 kez okundu.

Recep İvedik 6 İzle birçok kişinin merakla beklediği yapımların başında geliyor. Uzun bir seri olarak dikkat çeken ve gişede sürekli rekorlar kılan serinin sonuncusunda Recep İvedik'i milli takımın başında kafile yöneticisi olarak görmüştür. Ölmeden önce son isteği milli takımı turnuvaya götürmek olan bir adamın isteğini yerine getiren Recep İvedik, yeni filminde ise soluğu Afrika kıtasında alacak. Buna göre uçakla Afrika'ya gidecek olan İvedik, bu kıtada birçok farklı maceraya imza atacak. Filmin gösterime giriş tarihi ise 2019 yılının Şubat ayı olarak açıklandı. Hatta filmin afişi de ünlü oyuncunun sosyal medya hesabı üzerinden yayınlandı.recep ivedik 6 2019 izle
 

Diğer Oyuncular Merak Ediliyor
 

Recep İvedik 6 İzle filmine dair başka ayrıntılar da söz konusu. Buna göre filmin yönetmenliği koltuğunda Togan Gökbakar olacak. Ancak filmin diğer oyuncuları ise henüz açıklanmadı. Bilinen tek şey ise filmin, diğer serilerde olduğu gibi yine büyük bir komedi macerası şeklinde geçeceği. Gösterime girecek olan bu filmi, online bir şekilde internet üzerinden izlemek mümkün.