Sahiller onlara kaldı

Bodrum'da plajlar, okulların açılması nedeniyle yerli tatilcilerin yaşadıkları kentlere dönmesiyle yabancılara kaldı. Plajlardaki doluluk hala çok yüksek olurken, turistler tatilin tadını çıkardı.

Sahiller onlara kaldı
16 Eylül 2013 Pazartesi 11:29 tarihinde eklendi, 4.763 kez okundu.
Türkiye'nin çeşitli kentlerinden tatil için Bodrum'a gelen yerli turistler, okulların açılması nedeniyle ilçeyi terk etti. İlçenin plajları özellikle son iki haftadır Norveç, İsveç, Danimarka ve Finlandiya gibi kuzey Avrupa ülkelerinden gelen turistlerle doldu. Hava sıcaklığının 34, deniz suyu sıcaklığının ise 22 derece ölçüldüğü Bodrum'da plajlarda yabancı turistlerden adım atacak yer kalmadı. Turistler bol bol güneşlendi, su sporu yaptı.
 
AZ SAYIDA YERLİ TURİST KALDI
 
Bodrum'da az sayıda kalan yerli turistler de son sıcak havanın tadını çıkartıyor. Kastamonu'dan iki yaşındaki Kaniş Terrier cinsi köpeği ile Bodrum'a gelen Habibe Gökoğlu köpeğini deniz yatağına bindirip saatlerce yüzdü. Gökoğlu "Bodrum'un en güzel sezonu bu aylar. Ne çok sıcak ne çok soğuk. Kısa süreli tatil için geldik, Boncuk da aşı olduğu için yüzemediğinden deniz yatağına oturtup yüzdürdük. Yoksa suyu çok seviyor" dedi.
 
Bodrum'da gelecek hafta sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği belirtildi.

DHA