Samsung’un yeni yüzü

“Örümcek Adam”, “127 Saat” ve “Mamyunlar Cehennemi: Başlangıç” gibi birçok ünlü filmden tanıdığımız aktör James Franco, Samsung’un en yeni yüzlerinden biri oldu.

Samsungun yeni yüzü
21 Ağustos 2012 Salı 11:28 tarihinde eklendi, 1.609 kez okundu.

 

Oyuncu, yönetmen, kısa öykü yazarı ve Yale İngiliz Edebiyatı bölümünde doktora öğrencisi olan Franco, Samsung’un en yeni tableti Galaxy Note 10.1’in tanıtım videosunda yer aldı. Yetenekli aktör, aynı anda iki işlemin yapılmasına imkan veren en son teknoloji tableti birçok farklı işlemde kullanarak tüketiciye sunuyor.
 
Televizyonlarda yayımlanacak olan reklam hakkında ilginç olan bir konu, reklamı Franco’nun kendisinin çektiğini öne sürmesi. Galaxy 10.1 Note ile evinde gezinen Franco, dokunmatik ekranda arama yapıyor, S Pen ile mesaj yazıyor, fotoğraf ve video çekiyor.
 
ABD’DE PİYASA SAVAŞI
iPhone 5’in çıkmasından önce ABD piyasasında Galaxy S III akıllı telefonu ve Galaxy Note 10.1 ile nüfuz kurmayı hedefleyen Samsung, aynı zamanda Apple ile verdiği patent kavgalarında rakibine karşı zayıf durmamaya çalışıyor.
 
10.1 inç (25,6) cm ekran genişliğine sahip olan cihaz 1.4 GHz dört çekirdekli işlemciye e Android 4.0 (Dondurmalı Sandviç) işletim sistemine sahip. Cihazın her türlü kullanıcı için sunduğu en büyük yenilik, dokunmatik ekranda yazı yazılması ve çizim yapılmasını sağlayan S Pen.
 
ABD’de satışa sunulan cihazın şu an sadece Wi-Fi modelleri mevcut. LTE süper hızlı bağlantı özelliğine sahip modelin 2012 içinde gelmesi bekleniyor.
 
Apple, bu yıl içinde sesli komut verme özelliği Siri’nin tanıtımı için ünlü isimleri reklamlarında oynatmıştı. Bu kişiler arasında aktörler Samuel L. Jackson, Zooey Deschanel, ve John Malkovich’in yanı sıra yönetmen Martin Scorsese yer aldı.