Satışlarından Şikâyet Edenler İçin Tavsiye Seo Hocası

E-ticaret sitelerinin günümüzde iyice kabul gören bir döngü olması, internetten ürün ve hizmet satışlarının da artmasına yol açmıştır.

Satışlarından Şikâyet Edenler İçin Tavsiye Seo Hocası
03 Şubat 2015 Salı 21:42 tarihinde eklendi, 2.721 kez okundu.

E-ticaret sitelerinin günümüzde iyice kabul gören bir döngü olması, internetten ürün ve hizmet satışlarının da artmasına yol açmıştır. Satışlarınızdan şikâyet ediyorsanız sizin için araştırmalarımız sonucu bir çözüm bulduk!

İnternet kaynaklı verilen bir hizmet olan Seo çalışması sitenizin arama motorları üzerinde yükselmesine yardımcı oluyor. Siteniz yükseldikçe sağlanan ziyaretçiler satış yaparak size kar sağlıyor. Örneğin sitenizin günlük ziyaretçi sayısı 100 ile bu 100 kişi sizi arama motorlarından yaptıkları aramalar sonucunda sitenizi bulmaktadır. Aramalarda kullanılan arama öbeklerinde sitenizin hangi sırada çıktığı çok önemli.

Siteniz eğer ki aranan kelimelerde ilk sırada çıkıyorsa sağlayacağınız geri dönüş %100 oranında iken daha alt sıralarda olması daha az ziyaretçi demek oluyor. Bu nedenle internet siteleri tarafından trend haline gelen seo çalışmaları için ilk olarak WEBTURES’in kapısı çalınıyor.

SATIŞLARI ARTTIRAN SEO ÇALIŞMASI

Seo Hocası satış odaklı seo çalışması üzerinde çalışma sitenize özel olarak kurgulanarak gerçekleştirilir. Şu anda sahip olduğunuz satış potansiyeli incelenir, satış arttırmak için gereken site içi düzenlemeler yapılarak çalışmanız başlatılır.

Sizin için uygun olabilecek anahtar kelimeler belirlenir ve bu kelimeler üzerinde başarı yakalandığında size sağlayacağı geri dönüşüm oranları hesaplanır. İdeal anahtar kelimeler belirlendikten sonra çalışma bu kelimelere eşit orantıda dağıtılır.

Siz de siteniz üzerinden sağlanan satışlara ve elde ettiğiniz kar oranlarından memnun değilseniz Seo hocası hizmetleri içerisinde mutlaka size bir çözüm bulunmaktadır. Seo Hocası ile sıfır şikayet ederek SEO çalışmalarınızı gerçekleştirebilirsiniz