Şehir merkezinde kayak keyfi

İstanbul'da yoğun kar yağışı şehrin bazı noktalarını beyaza bürüdü. Yerin kar örtüsüyle kapanmasını fırsat bilen Beylikdüzü Kayak İhtisas Kulübü sporcuları Kent Meydanı’nda kayak gösterisi yaptı.

Şehir merkezinde kayak keyfi
08 Ocak 2013 Salı 13:03 tarihinde eklendi.

 

Beylikdüzü Kayak İhtisas Kulübü sporcuları yoğun kar yağışını fırsata çevirdi. Beyaz örtüyle kaplanan Kent Meydanı'nda bir araya gelen sporcular, kayak giysilerini giyip turlamaya başladı. Şehrin göbeğini kayak merkezine çeviren sporcuları gören vatandaşlar da bu ilginç manzaranın keyfini çıkardı. 
 
Sporcuların bu etkinliğini izleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Kışın zorluklarını zaten hepimiz yaşıyoruz. Karın nimetlerini çocukların yaşadığını hep biliyoruz. Başarılı kayakçılarımızla daha önce Sarıkamış Kayak Merkezi'ne gittik. Onlardan çok iyi dereceler bekliyoruz. Biliyorsunuz Beylikdüzü’nde her yer bembeyaz. Beylikdüzü’nde kayılır mı? İşte kayılır. Karı her manada yaşamak gerekir diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.
 
Sporculardan Yakup Ünal ise “İki gün önce Uludağ’da yarışlardaydık. Şimdi ise D-100 üzerinde kayak yapıyoruz. Farklı bir duygu yaşıyoruz. Haziran’da 3500 rakımlarda şimdi ise sıfır rakımda kayak yapıyoruz.” dedi. 

CİHAN